Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii au prelungit codul galben de ceață și chiciură pentru județul Suceava

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie a prelungit codul galben de ceața și chiciura valabil pentru zona joasa a județului Suceava. Daca inițiat codul galben era in vigoare pana astazi la ora 14:00, meteorologii au prelungit valabilitatea acestuia pana la ora 20:00. Potrivit meteorologilor, in județul Suceava va fi ceața ce determina scaderea vizibilitații sub 200 m, […] The post Meteorologii au prelungit codul galben de ceața și chiciura pentru județul Suceava first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii au emis cod portocaliu de averse, descarcari electrice si grindina pentru mai multe localitati din judetul Timis: Cod galben pentru judetul Arad

20:40, 19.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, un cod portocaliu de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici pentru mai multe localitati din judetul Timis.

Anunț ANM! Cod galben de ceața densa in Romania. Care sunt județele afectate

11:06, 19.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de ceața densa in Romania. Care sunt județele vizate, dar și pana cand.

Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic

09:55, 23.04.2024 - Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben in Alba și alte județe din țara. Ploi abundente și vant puternic Atenționare meteo de VREME REA: Cod galben de ploi abundente. La munte, rafale de vant de 100 de kilometri pe ora. Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod galben…

Constanța și Tulcea, sub cod galben și cod portocaliu de vant puternic

11:05, 01.04.2024 - Județele Constanța și Tulcea vor fi, marți, sub cod galben și cod portocaliu de vant puternic. In zona continentala, rafalele vor atinge și 85 de km/h. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare cod galben, pana marți seara, la ora 22:00 și una cod portocaliu, valabila pana la…

Atenționare meteorologica de ultima ora. Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni ale țarii HARTA

13:25, 28.03.2024 - Meteorologii au emis noi atenționari pentru vant puternic și furtuni, valabile pentru joi și vineri in diverse regiuni ale țarii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) informeaza ca fenomenele meteorologice vor afecta mai ales nordul și centrul țarii.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe

08:30, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in... The post Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ANM a emis avertizare Cod Galben pentru București și alte 25 de județe

07:25, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in orele urmatoare, informeaza Mediafax. In București, pana la ora 9.00, se va semnala, indeosebi in zona periferica, ceața care…


Ce parere ai despre aceasta stire?