Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meseria care va domina piața muncii. Program flexibil și salariu de 1.000 euro din primele luni

Publicat:

Cine se pricepe la calculatoare va avea un loc de munca asigurat in viitor. Cel putin asta arata studiile recente. Raman in top, cu meserii de perspectiva, si medicii, finantistii, zidarii, zugravii sau electricienii. Chiar şi aşa, angajatorii vor fi nevoiţi să le ofere condiţii mai prietenoase de muncă, pentru că angajaţii vor cere libertate, spaţii creative şi program flexibil. Piaţa muncii este într-o continuă schimbare. În timp ce apar meserii noi, altele dispar. Un lucru este însă clar, oamenii îşi…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost premier ceh a preluat unui trader roman de cereale, cu afaceri de 150 mil. de euro

15:50, 11.05.2024 - Comisia Europeana a aprobat tranzactia dintre Agrofert din Cehia, detinut de fostul premier ceh Andrej Babis, si traderul de cereale East Grain din judetul Cluj, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, relateaza Ziarul Financiar.

Afacerea anului pe piața cerealelor se intampla in Romania - Un fost premier ceh preia o companie din Cluj

08:40, 11.05.2024 - Comisia Europeana a aprobat tranzactia dintre Agrofert din Cehia, detinut de fostul premier ceh Andrej Babis, si traderul de cereale East Grain din judetul Cluj, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, relateaza Ziarul Financiar.

Comisia Europeana spulbera piața muncii din Romania: Deficit de competențe și munca la negru, șomaj prea mare!

19:36, 08.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene publicata miercuri.

Tinerii pot invața meserii cautate pe piața muncii la școlile duale din Timișoara. Primaria le promoveaza ofertele

14:35, 08.05.2024 - Primaria Timișoara vrea sa areate ca susține invațamantul dual, astfel ca va desfașura o campanie de informare cu privire la oferta unitaților de invațamant de profil. Sunt peste 400 de locuri, in șase școli, care ofera acest tip de invațamant in municipiu.

Inteligența artificiala afecteaza piața muncii. Ce meserii vor arata diferit in urmatorii ani

14:10, 25.03.2024 - Deși sunt inca relativ noi, se preconizeaza ca modelele lingvistice mari (LLM) și alte tehnologii generative de inteligența artificiala vor avea o influența semnificativa asupra pieței muncii.

Atelier de cercetare in paleoclimatologie intr-o peștera din Apuseni. Au participat specialiști din Romania și alte opt tari

16:15, 05.03.2024 - Cercetatori de la Institutul de Speologie "Emil Racovita" din Cluj si din alte opt tari au organizat un atelier de lucru la Peștera Ghetarul de la Scarișoara, unde au facut studii și reconstituiri climatice din trecut.

Oamenii de stiinta au dezvoltat un nou tip de frunza artificiala

17:25, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de "frunza artificiala, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…

Frunza artificiala, invenția care poate converti energia solara

17:11, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de „frunza artificiala”, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…


Ce parere ai despre aceasta stire?