Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii s-au întrunit în şedinţă, după mai multe tentative eşuate

Publicat:

Dupa mai multe tentative esuate, al Magistraturii s-au intrunit, in sfarsit, in sedinta. De aceasta data a venit si ministrul Justitiei, , care anterior, a mai fost asteptat la alte trei tentative de intrunire ale CSM-ului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Tonuri ridicate la ședința CSM: „- Fiți respectuoși cu mine! Acesta e raspuns? - Coborați tonul”

14:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM, in ședința: „Temeiul de refuz al Maiei Sandu nu s-au probat”. Despre cine dintre judecatorii respinși anterior de șefa statului este vorba

11:11, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM, in ședința. O judecatoare, respinsa anterior de Maia Sandu: Mi-am invațat lecția foarte bine

10:30, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM, in ședința: Un judecator, respins anterior de Maia Sandu, numit in funcție pana la atingerea plafonului de varsta

10:20, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live) CSM, in ședința: Deja 20 de judecatori de la CA Chișinau și unul din Cahul au depus cereri de demisie

09:35, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii din Moldova, in vizita la Inspectia Judiciara a Romaniei

14:20, 25.04.2024 - Miercuri, 24 aprilie 2024, a avut loc intrevederea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii din Republica Moldova cu reprezentanții Inspecției Judiciare din Romania, la sediul instituției din București.

Soțul unei membre a CSM, numit director interimar la Institutul Național al Justiției

17:00, 19.03.2024 - Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis marți, 19 martie, demersul ministrei Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, privind detașarea unui judecator pentru exercitarea temporara a atribuțiilor de director al Institutului Național al Justiției (INJ), incepind de miercuri, 20 martie. Este vorba…

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.


Ce parere ai despre aceasta stire?