Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle spune că Palatul Buckingham „răspândeşte minciuni” despre ea și Prințul Harry

Publicat:

, sotia printului Harry, a sugerat ca raspandeste minciuni” despre ea si sotul ei, potrivit unui extras din interviul acordat realizatoarei americane .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry iși acuza tatal de tradare

13:15, 21.04.2024 - Un expert regal a declarat ca Prințul Harry a fost lasat „in lacrimi” și „furios” dupa ce a fost evacuat din Frogmore Cottage. El a spus ca soțul lui Meghan Markle s-a simțit tradat chiar de tatal sau, Regele Charles. Prințul Harry, in razboi cu regele Charles Citește și Banii Mioveniului – ingropati…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Harry. ”Orice boala uneste familiile”

16:45, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters. Biroul de presa de la Palatul Buckingham a dezvaluit…

Harry si Meghan au lansat discret un nou site pentru activitatile lor

11:45, 14.02.2024 - Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, si-au relansat, la inceputul saptamanii, site-ul, reunind toate activitatile lor, atat caritabile, cat si audiovizuale. Dupa cum noteaza presa de limba engleza, inclusiv revista People, site-ul Archewell.com, denumit dupa fundatia cuplului, a fost inlocuit cu…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?