Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Megaupload renaste. 50 GB spatiu de stocare gratuita fiecarui utilizator

Publicat:

detinut de este un serviciu de tip cloud  care se relanseaza dupa ce, anul trecut, autoritatile federale din au inchis site-ul Megaupload. Decizia de inchidere a venit pentru ca Megaupload oferea o cantitate uriasa de date criptate, anonime, tuturor celor care erau interesati.

Noul site Mega ofera 50 GB spatiu de stocare gratuita fiecarui utilizator, desi vor avea si diferite abonamente pe masura ce serviciul progreseaza. Ca element de baza a companiei, Mega insista ca utilizatorii vor controla sistemul de criptare a datelor.

“Noul…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimele zvonuri despre Motorola Razr 50: Preț și specificații

15:01, 23.05.2024 - Motorola lucreaza la duo-ul de smartphone-uri pliabile Razr 50, device-uri care vor fi vandute și in Statele Unite și Canada sub denumirile Razr (2024) și Razr+ (2024). Prețul modelului mai premium a aparut deja online, iar acum am aflat cat ar putea costa versiunea mid-range. Conform lui Arsene Lupin,…

Rusia ar fi lansat o arma spațiala, saptamana trecuta. Ce ar putea face cu aceasta

11:00, 22.05.2024 -  Statele Unite au ajuns la concluzia, in urma unor evaluari, ca Rusia a lansat saptamana trecuta ceea ce este probabil o arma spatiala, care se afla acum pe aceeasi orbita cu un satelit guvernamental american, a declarat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, generalul-maior Pat Ryder, citat de…

Turism in spațiu: O racheta Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, a fost lansata duminica, cu 6 turiști la bord

22:45, 19.05.2024 - Sase turisti incearca sa ajunga pentru scurt timp in spatiu la bordul unei rachete construite de compania lui Jaff Bezos, Blue Origin, care a fost lansata duminica din Statele Unite, scrie Reuters.

VIDEO Blue Origin a lansat șase turiști in spațiu dupa aproape doi ani de pauza

19:30, 19.05.2024 - Sase turisti incearca sa ajunga pentru scurt timp in spatiu la bordul unei rachete construite de compania lui Jaff Bezos, Blue Origin, care a fost lansata duminica din Statele Unite, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, trimite o racheta cu 6 turiști in spațiu: Unul dintre ei are 91 de ani

15:06, 15.05.2024 - Sase turisti vor incerca sa ajunga in spatiu la bordul unei rachete construite de Blue Origin, care va fi lansata duminica din Statele Unite, au anuntat reprezentantii companiei americane, potrivit digi24.ro .

SPAȚIU O capsula Dragon a companiei SpaceX s-a desprins de ISS si se indreapta spre Terra

09:05, 30.04.2024 - O capsula Dragon de tip cargo a companiei SpaceX s-a desprins de Statia Spatiala Internationala (ISS) duminica si se afla pe drumul sau de intoarcere spre Terra, a anuntat Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu din Statele Unite (NASA), citata de Xinhua. The post SPAȚIU O capsula Dragon…

SUA și Japonia cer sa nu se amplaseze arme nucleare in spațiu. Vizata e Rusia și o posibila arma spațiala

00:40, 19.03.2024 - Statele Unite și Japonia au propus luni o rezoluție Consiliului de Securitate al ONU care sa sublinieze ca națiunile ar trebui sa respecte un tratat care interzice amplasarea de arme nucleare in spațiu, un mesaj care pare sa vizeze Rusia.

SUA și Japonia au propus ONU interzicerea de arme nucleare in spațiu

23:20, 18.03.2024 - Statele Unite(SUA) și Japonia au propus luni o rezoluție Consiliului de Securitate al ONU care sa sublinieze ca națiunile ar trebui sa respecte un tratat care interzice amplasarea de arme nucleare in spațiu, un mesaj care pare sa vizeze Rusia, potrivit stiripesurse.ro. Washingtonul crede ca Moscova…


Ce parere ai despre aceasta stire?