Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul care a molestat peste 140 de fete nu vrea să fie pus față în față cu victimele, pentru că nu e „suficient de puternic mental”

Publicat:

Fostul medic al echipei olimpice de gimnastica a SUA, , acuzat ca a molestat și violat cel puțin 140 de fetițe și femei, acuza judecatorul care se ocupa de cazul lui ca ar incerca sa faca „un circ media” din condamnarea sa, relateaza NBC News și CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eduard Hellvig, fost director SRI: Iranul “se simte suficient de puternic pentru a nu mai acționa prin intermediari”

13:40, 14.04.2024 - Analistul politic Eduard Hellvig, fost director al SRI, transmite un mesaj cu privire la agravarea conflictului din Orientul Mijlociu, in care avertizeaza ca Iranul “se simte suficient de puternic pentru a nu mai acționa prin intermediari”. “Suntem dupa doi ani de razboi in Ucraina și incepem sa ințelegem…

Premierul Ciolacu a primit documentele secrete despre George Simion: 'Este un semnal suficient de puternic' (VIDEO)

22:31, 17.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, referitor la interdictia liderului AUR George Simion de a intra in Republica Moldova si Ucraina, ca a primit documentele care au stat la baza deciziilor luate de cele doua tari. „Este o decizie administrativa intemeiata” a subliniat liderul PSD care a adaugat ca „documentele…

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Ratarea calificarii in play-off i-a afectat puternic pe jucatorii Universitații Cluj: „Toata lumea e daramata mental”

15:20, 09.03.2024 - Dupa egalul de la Voluntari, „studenții” au ratat calificarea in play-off și au terminat sezonul regulat pe locul șapte cu 42 de puncte, la doar o lungime in spatele celor de la Sepsi, care a prins poziția a șasea. 

Manager de spital, demis de 9 ori, repus in funcție! Situație scandaloasa la Spitalul Municipal Orșova

19:00, 28.02.2024 - Revocarea din funcție a lui Adrian Cican s-a realizat printr-o dispoziție emisa de conducerea municipiului Orșova pe motiv ca primarul și administrația locala au fost jigniți pe rețelele sociale de catre manager. Anterior, edilul l-a suspendat de alte 8 ori, iar instanța l-a repus in funcție tot de…


Ce parere ai despre aceasta stire?