Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicii avertizează: Tinerii pot face accidente vasculare cerebrale din cauza infecţiei cu coronavirus

Publicat:

Dr. , neurochirurg la din , a povestit despre cinci cazuri tineri care au facut accident vascular cerebral din cauza infectiei cu coronavirus. Este vorba despre persoane care prezentau simptome ușoare sau chiar erau simptomatice.

"Virusul cauzeaza cheaguri in arterele mari, iar asta duce la accidente vasculare grave", spune neurochirurgul american, care adauga ca "rapoartele noastre arata o creștere de șapte ori mai mare a incidenței AVC-urilor aparute brusc in randul pacienților tineri, in ultimele doua saptamani", scrie cnn.com.

Majoritatea

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Majoritatea romanilor și-au incalzit mai puțin locuințele in timpul iernii din cauza scumpirilor

20:30, 30.04.2024 - Majoritatea romanilor au redus temperaturile din locuințe pe timpul iernii, pentru a ține facturile sub control. O treime dintre ei aleg sa incalzeasca doar camerele in care stau majoritatea timpului.

A aparut Registrul Național Unic al Pacienților Arși. Va ajuta medicii sa acceseze istoricul și dosarele pacienților cu arsuri grave

17:45, 16.04.2024 - Clinica de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva și Arsuri din Spitalul "Grigore Alexandrescu" a inființat Registrul Național Unic al Pacienților Arși, care va centraliza date despre arsurile la copii și adulți, a transmis prof. dr. Dan Mircea Enescu, reprezentant al acestei clinici.

INSP: Numarul infectarilor cu virusul rujeolic ramane la un nivel ridicat. Bilanțul deceselor a urcat la 12!

10:40, 10.04.2024 - Numarul infectarilor cu virusul rujeolic ramane la un nivel ridicat. Aproape 800 de cazuri de rujeola au fost raportate saptamana trecuta, astfel ca de la inceputul anului trecut, numarul bolnavilor a urcat la 11.400. Cele mai multe imbolnaviri s-au inregistrat in Capitala și in județele Brașov și Mureș.…

Din ce cauza au ajuns la spital zeci de elevi și profesori de la un colegiu din Timișoara. Ce spun medicii: "Aceleași simptome..." 

18:30, 03.04.2024 - Peste 100 de persoane, 86 elevi si 21 de profesori de la Colegiul National ”C.D. Loga” din Timisoara au ajuns la spital cu simptome digestive. Care a fost cauza pentru care cadrele didactice și copiii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce spun cadrele medicale.

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Ora și amenințarea dinspre Moscova. Zaharova avertizeaza cu un razboi european dand vina pe alții

19:05, 13.03.2024 - In stilul sau obișnuit, Moscova amenința cu extinderea razboiului din Ucraina susținand ca acest lucru s-ar intampla nu din cauza sa, ci din cauza faptului ca Occidentul ar merge „pe marginea prapastiei” prin susținerea acordata țarii invadate de forțele armate ale Rusiei.

Doi frati au murit impreuna, la o stana din Bistrita-Nasaud. Tinerii, de 28 si 32 de ani, s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

08:16, 27.02.2024 -   Din primele informatii cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, insa necropsiile vor stabili cu exactitate din ce cauza au murit."Astazi, un barbat a sesizat prin 112 faptul ca intr-un imobil din extravilanul localitatii Feldru doua persoane sunt in stare de inconstienta. La fata locului au…

Mononucleoza, boala infecțioasa care vine cu un sarut

23:00, 22.02.2024 - 95% dintre noi am trecut prin infecția care vine de la un sarut. Este vorba  despre  mononucleoza infecțioasa sau  boala sarutului, afecțiune contagioasa, precizeaza dr.  Cristina Anculina. Mononucleoza infecțioasa este produsa de virusul Epstein Barr . Potrivit studiilor, aproape 50% dintre cazuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?