Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meciul dintre Niculescu și Mladenovic de la US Open, întrerupt din cauza ploii

Publicat:

Meciul dintre romanca și franțuzoaica , din cadrul primului tur al la tenis, programat marți la , a fost intrerupt din cauza ploii in setul al doilea, dupa o ora și 17 minute de joc.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente incredibile in amicalul Belarus - Rusia! Artificii pe margine, angajații Ministerului chemați pe teren + concert cu „Iglesias al Rusiei”

12:31, 08.06.2024 - Belarus și Rusia, doua naționale aflate sub oprobriul Europei din cauza implicarii șefilor de stat in razboiul din Ucraina, s-au intalnit vineri, la Minsk, in primul meci direct jucat dupa o pauza de noua ani. Caștig de cauza a avut naționala „Sbornaia”, care s-a impus categoric, 4-0. Meciul prieteniei…

Invingatoarea dintre Begu si Masarova se va decide maine. Meciul de azi a fost intrerupt din cauza ploii

22:25, 08.05.2024 - Meciul dintre romanca Irina Begu si spaniola de origine slovaca Rebeka Masarova, din prima runda a turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro, a fost intrerupt, miercuri seara, din cauza ploii, inaintea setului decisiv.

Faza din Universitatea Craiova - FCSB care l-a deranjat pe Basarab Panduru: „Poate se pierde meciul și din cauza ta”

09:40, 07.05.2024 - Basarab Panduru l-a criticat pe mijlocașul Octavian Popescu (21 de ani) dupa o faza petrecuta in Universitatea Craiova - FCSB 2-0. In minutul 55, la 1-0 pentru olteni, FCSB a ratat șansa de a egala. A primit o pasa in adancime, s-a demarcat excelent și a scapat spre poarta oltenilor. Ulterior, cu portarul…

VIDEO Meciul dintre Farul și Sepsi, intrerupt din cauza scandarilor xenofobe

21:25, 03.05.2024 - Arbitrul Adrian Cojocaru a intrerupt temporar partida dintre Farul Constanța și Sepsi Sfantu Gheorghe din cauza scandarilor xenofobe ale galeriei gazdelor. Meciul a fost reluat dupa doua minute.

Farul - Sepsi, INTRERUPT din cauza scandarilor rasiste!

20:55, 03.05.2024 - Meciul dintre Farul și Sepsi OSK a fost intrerupt in minutul 42, dupa ce galeria gazdelor a apelat in mod repetat la scandari rasiste! Dupa aproximativ doua minute, jocul a fost reluat. Farul avea o singura opțiune cu Sepsi OSK, victoria, pentru a fi in continuare in lupta pentru un loc pe podium și,…

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Columbia - Romania 3-2. Tricolorii au intrerupt seria invincibilitații! Meciul a fost liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

23:35, 26.03.2024 - Romania a fost invinsa de Columbia in cel de-al doilea meci amical din acest an, scor 3-2. Partida s-a desfașurat la Madrid și a fost LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO in AntenaPLAY. Golurile au fost inscrise de Cordoba, Arias și Asprilia, pentru sud-americani, respectiv Hagi…


Ce parere ai despre aceasta stire?