Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meci caritabil. Triunghiular Old Boys Petrolul - Old Boys Rapid - Naţionala Artiştilor

Publicat:

Formatiile Old-Boys ale cluburilor si , dar si vor juca, maine, de la 19.30, pe , o partida cu scop caritabil. Astfel, incasarile din bilete vor fi donate unor copii cu probleme de sanatate din judetul Prahova, iar un procent din incasari va merge in contul FC Rapid, pentru achitarea costurilor recursului la de Arbitraj (TAS)

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bode a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL dupa ce Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura

21:06, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat miercuri Curtea de Arbitraj a PNL dupa ce Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la președinția CJ Prahova, susțin surse politice.

Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu

21:00, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a anunțat miercuri ca a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Prahova, potrivit Agerpres. 

PNL a sesizat Curtea de Arbitraj privind candidatura lui Dumitrescu la șefia CJ Prahova. SURSE

19:50, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj privind situatia creata dupa ce Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova, potrivit unor surse politice. Dumitrescu este sub control judiciar și cercetat pentru fapte de corupție.

Caruselul antrenorilor il aduce la Ploiesti pe Eugen Neagoe

00:15, 14.03.2024 - Marius Șumudica și Liviu Ciubotariu au refuzat Petrolul, care a ales sa mearga pe mana unui alt antrenor experimentat, Eugen Neagoe! Acesta urma sa rezilieze, aseara, contractul cu divizionara secunda FC Argeș, iar astazi este așteptat la Ploiești, sa inceapa munca la Petrolul, unde va debuta oficial,…

A murit o legenda a cluburilor Flacara Moreni și Petrolul Ploiești. Ramas bun, capitane!

11:35, 06.03.2024 - Petrica Butufei, unul dintre fotbaliștii emblematici de la Flacara Moreni și Petrolul Ploiești s-a stins din viața. Acesta este o adevarata legenda a celor doua echipe fotbal din județele Dambovița și Prahova. Aparatorul „cu 7 inimi” așa cum era cunoscut de suporterii celor doua formații a fost capitan…

Florinel Coman a dezvaluit cine a fost omul meciului in victoria cu Petrolul

23:25, 03.03.2024 - FCSB s-a impus greu duminica seara in duelul cu Petrolul Ploiești (1-0), iar echipa antrenata de Elias Charalambous s-a distanțat la 13 puncte de locul doi, ocupat in prezent de Rapid București.

Baschet: Semifinalele Cupei se joaca la Cluj! Vezi de unde poți cumpara bilete

20:40, 16.02.2024 - Cupa Romaniei la baschet masculin se joaca in aceste zile in cele doua sali din Cluj Napoca. Sferturile de finala s-au disputat in sala „Horia Demian” din Cluj Napoca și au fost extrem de disputate. CSM Constanța s-a calificat in semifinalele Cupei, dupa ce a trecut de CSU Sibiu, scor 67-63. In repriza…


Ce parere ai despre aceasta stire?