Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

McDonalds se retrage din Crimeea

Publicat:

McDonald's si-a suspendat activitatea in restaurantele din Crimeea din "motive de productie", a anuntat viner lantul american de fast-food, precizand ca spera sa reia lucrul cat mai curand, transmite Reuters.

Intr-o declaratie publicata pe website-ul ucrainean, McDonald’s spune ca le ofera angajatilor optiunea sa se mute in alte restaurante din Ucraina si ii va ajuta cu relocarea.

Ulterior acestei declaratii, liderul partidului din Rusia, , a propus inchiderae tuturor resaurantelor McDonald’s din Rusia.

“Le…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia are dificultati sa mentina productia de petrol redusa, conform angajamentului fata de OPEC+ – analisti si surse

06:56, 24.05.2024 - Rusia, Arabia Saudita, precum si alti membri ai grupului OPEC+ au promis reduceri suplimentare ale productiei de petrol pe langa ceea ce fusese deja convenita, pentru a sprijini piata petrolului, un generator cheie de venituri pentru bugetele lor. Ministerul rus al Energiei a declarat intr-un comunicat…

Rusia susține ca a doborat 10 rachete ATACMS lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea

09:01, 15.05.2024 - Ministerul Apararii rus a anuntat miercuri ca fortele sale aeriene au distrus 10 rachete cu raza lunga de actiune de tip ATACMS lansate de armata ucraineana in cursul noptii asupra peninsulei ucrainene Crimeea, relateaza Reuters.

Polonia isi va construi fortificatii de-a lungul intregii frontiere de est

10:45, 12.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca Polonia incepe sa lucreze la consolidarea intregii sale frontiere estice. Țara se confrunta cu ceea ce el a numit un „razboi hibrid” in crestere, referindu-se la migratia ilegala din Belarus, relateaza Reuters. Intreaga granita de est a Poloniei include…

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.

Furioasa dupa decizia Congresului SUA, Rusia vrea sa confiște activele occidentale: „Va fi devastator pentru economia europeana”

11:11, 22.04.2024 - Rusia are acum motive sa confiste activele occidentale, dupa ce Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat o legislatie care permite transferul potential catre Ucraina al activelor rusesti confiscate, a declarat luni presedintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, relateaza Reuters.

Școlile din Rusia și-au pus elevii sa dea un test la istorie bazat pe interviul acordat de Putin lui Tucker Carlson. „Nu toata lumea va primi raspunsuri de la președinte”

18:55, 21.03.2024 - Elevii din intreaga Rusie au participat luna aceasta la un test de istorie care a presupus vizionarea unor extrase din interviul președintelui Vladimir Putin acordat recent jurnalistului american Tucker Carlson, potrivit mesajelor postate de numeroase școli pe rețelele de socializare, scrie joi, 21…

Charles Michel, șeful Consiliului European: „Daca vrem pace, trebuie sa ne pregatim de razboi”

11:20, 19.03.2024 - Președintele Consiliului European, Charles Michel, a afirmat, intr-un articol de opinie publicat in mai multe ziare europene și pe site-ul Euractiv, ca, in contextul amenințarii reprezentate de Rusia, Europa trebuie sa treaca la o abordare de tipul „economie de razboi”, relaetaza agenția Reuters, citata…

Rusia taie 'de la radacina' un fapt istoric, facut de URSS: 'Transferul Crimeii catre Ucraina a fost o crima politica'

20:20, 12.03.2024 - Un proiect de lege cu privire la anularea transferului peninsulei Crimeea catre R.S.S. Ucraineana, in anul 1954, a fost transmis spre examinarea Dumei de Stat a Rusiei, luni, anunta Duma de Stat, informeaza Meduza, potrivit Rador Radio Romania. Un proiect de lege a fost transmis Dumei de Stat care…


Ce parere ai despre aceasta stire?