Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Materia care ne ajută să nu fim manipulați. Pe ce trebuie să te axezi ca să afli adevărul

Publicat:

Un specialist a pus in prim-plan o simpla intrebare pentru numeroși elevi de toate varstele. Acesta a dezvaluit și care sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le invețe copiii in școli care sa ii ajute in viața de zi cu zi. Expertul a susținut ca o materie care nu este iubita […] The post Materia care ne ajuta sa nu fim manipulați. Pe ce trebuie sa te axezi ca sa afli adevarul appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de importanta devine Romania pentru SUA prin noua strategie a Marii Negre. Expert: „Vor fi investiții americane majore”

06:50, 02.05.2024 - Romania a devenit mai importanta pentru SUA odata cu adoptarea, de catre Congresul SUA, a strategiei pentru Marea Neagra. Expertul in relații internaționale George Vișan explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, care e vulnerabilitatea Romaniei și ce soluții ar exista

Ce impiedica Romania sa devina o forța regionala. Expert roman din SUA: „Avem și o problema de feudalism local”

09:51, 13.04.2024 - Expertul in securitate Marius Ghincea, lector la Syracuse University (SUA), explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ce-i lipsește Romaniei pentru a-și putea asigura securitatea și pentru a fi o forța de luat in calcul in regiune. El considera ca o piedica este „feudalismul local”.

Olimpici pe banda rulanta la Matematica. Performanța unui liceu din Olt, explicata de profesor: „Este materia care te ajuta in viața“

21:20, 01.04.2024 - Un colegiu din Olt trimite in acest an patru elevi de liceu și doi de gimnaziu la faza naționala a Olimpiadei de Matematica. Cum aleg elevii sa faca performanța și la ce ii ajuta studiul acestei discipline - explica profesorul care ii conduce spre performanța.

Cum vrea Kremlinul sa compromita referendumul pe tema aderarii in Republica Moldova ANALIZA

22:50, 10.03.2024 - Gagauzia, o regiune prorusa din Rep. Moldova, ar putea sa refuze sa deschida secții de votare la referendumul pe tema aderarii la UE, afirma experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”. Demersul ar avea loc la solicitarea Kremlinului, care va folosi Gagauzia pentru destabilizarea țarii vecine.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Cantarețul de muzica populara Mile Povan a murit la doar 31 ani. Solistul a fost gasit fara suflare in casa VIDEO

11:15, 29.02.2024 - Multe semne de intrebare s-au ridicat atunci cand un cantareț indragit de muzica populara, Mile Povan din Arad, a fost gasit mort in casa, la varsta de 31 de ani. Apropiații sai au confirmat pentru Adevarul care este cauza exacta a morții.

Peste 70% dintre barbați regreta ca s-au casatorit. Care sunt principalele motive

15:25, 26.02.2024 -  Regreti ca te-ai casatorit? Fericirea nuntii dureaza pana cand oamenii incep sa se intrebe daca au luat decizia corecta. Asta mai ales daca esti barbat, potrivit IllicitEncounters.com, care a pus aceeasi intrebare pentru 1.800 de utilizatori ai site-ului de intalniri extraconjugale. Trei sferturi dintre…

Adevarul necenzurat iese la iveala la doi ani de la izbucnirea razboiului: Barbații ucraineni au fugit pe capete de razboi

12:21, 24.02.2024 - Se implinesc doi ani de razboi in Ucraina. Conflictul a provocat a patra cea mai mare criza de refugiați din istorie și cea mai mare a secolului XXI. De asemenea, invazia rușilor in Ucraina a provocat cea mai mare criza de refugiați din Europa de la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Razboiul din Ucraina…


Ce parere ai despre aceasta stire?