Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măsură fără PRECEDENT în Ucraina. Decizia împotriva Rusiei care declanşează O NOUĂ CRIZĂ

Publicat:

de Fotbal a luat o masura fara precedent in istoria campionatului: PFC Sevastopol si FC Tavriya au fost excluse din campionat dupa anexarea Crimeei la , in urma referendumului din martie. Masura este una oficiala, iar a anuntat ca cele doua echipe din Crimeea "nu vor lua parte la sezonul 2014-2-15 ca urmare a anexarii peninsulei...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Atac ucrainean masiv cu 100 de drone asupra portului Novorossiysk, asupra Crimeei și a unei rafinarii din Rusia VIDEO

11:46, 17.05.2024 - Ucraina a lansat in noaptea de joi spre vineri un atac masiv asupra unor instalații petroliere din Crimeea ocupata și din regiunile din sud-vestul Rusiei, Kremlinul susținand ca a neutralizat peste 100 de drone aeriene și navale, relateaza AFP și Kyiv Independent.

VIDEO Inarmata de SUA și Occident, Ucraina lanseaza o ofensiva puternica impotriva Rusiei: atac cu aproape 70 de drone

12:15, 27.04.2024 - Inarmata de SUA și Occident, Ucraina lanseaza o ofensiva puternica impotriva Rusiei: atac cu aproape 70 de droneRusia a interceptat 68 de drone ucrainene, in noaptea de vineri spre sambata, in regiunea Krasnodar (sud) si in Crimeea, anexata de Moscova in 2014, anunta Ministerul rus al Apararii, relateaza…

VIDEO – Macron tocmai a propus cel mai indrazneț proiect european impotriva Rusiei

04:10, 26.04.2024 - Presedintele Emmanuel Macron a rostit joi un discurs la Sorbona despre viziunea sa despre Europa si, abordand subiectul razboiului din Ucraina, a vorbit si despre soarta Ucrainei si a Republicii Moldova, relateaza Le Figaro, informeaza News.ro.

Ucraina a lovit la Sevastopol una din cele mai vechi nave ale marinei militare ruse

22:06, 21.04.2024 - O nava a luat foc duminica in portul Sevastopol din peninsula ucraineana Crimeea, ocupata de Rusia. Surse militare de la Kiev afirma ca este vorba de nava de salvare submarina Kommuna, un catamaran lansat la apa in 1912, in prezent probabil cel mai vechi vas in serviciu activ din marina militara rusa.

Ucraina a premiat mai mulți hackeri pentru atacurile cibernetice impotriva Rusiei - BBC

08:50, 04.04.2024 - Mai mulți hackeri care efectueaza atacuri cibernetice impotriva Rusiei au primit premii de la armata ucraineana. Practica anumitor state de a incuraja hackerii civili este insa una care ridica semne de intrebare și arata felul in care se schimba tacticile razboiului modern, scrie BBC.

Kievul „nu se repeta niciodata”, spune șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, avertizand ca „Rusia ar trebui sa se aștepte la mai multe atacuri”

10:00, 26.03.2024 - Șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasyl Maliuk, a afirmat luni, 25 martie, ca Ucraina va lansa mai multe operațiuni in Rusia și va schimba tacticile pentru a ramane „cu un pas inaintea” Moscovei, relateaza The Kyiv Independent.In ultima perioada, SBU și serviciile de informații militare…

Zece ani de la anexarea Crimeei: razboiul declanșat de Putin impotriva Ucrainei au renascut speranțele recuperarii peninsulei

15:15, 16.03.2024 - La implinirea a zece ani de la referendumul ilegal convocat de Rusia pentru a legitima ocuparea peninsulei Crimeea, cei care au fugit atunci in Ucraina continentala privesc pamantul pe care l-au lasat in urma cu un amestec de durere si speranta.


Ce parere ai despre aceasta stire?