Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturisirea sfâșietoare a unui medic: "Avem un pacient a cărui prietenă a murit lângă el, dar el nu ştie"

Publicat:

O mare de durere și sufletele sfâșiate. Asta a lasat în urma incendiul din clubul Colectiv care a izbucnit în noaptea de vineri. Mai mult de atât, noi povești cutremuratoare ies la iveala.

, un pacient care este internat nu știe ca prietena sa nu mai este în viața, iar medicii se feresc sa îi spuna adevarul.

"Avem un pacient a carui prietena a murit lânga el, dar el nu stie. L-am întrebat daca are vreo durere, mi-a spus ca îl doare sufletul pentru ca nu stie unde e prietena

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Primele vești din partea medicilor care l-au operat pe Florin Piersic, dupa ce marele actor a ajuns de urgența la spital

10:50, 01.05.2024 - Starea actorului Florin Piersic, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi, la Spitalul Militar, este stabila, informeaza News.ro. ”Starea sa este stabila. In momentul de fatta se afla in Sectia cardiologie, sub tratament mediamentos”,…

Tragedia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon”, unde 17 pacienți au murit. Medic: „Totul a pornit din dorința de razbunare intre colegi”

10:40, 20.04.2024 - Medicul Amin Zahra, specialist Anestezie si Terapie Intensiva, vorbește despre probleme de Spitalul „Sf. Pantelimon” , unde au murit 17 pacienți din cauza neadministrarii de noradrenalina suficienta. „Totul a pornit dintr-un conflict intern și din dorința de razbunare intre colegi”, susține medicul.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Doliu uriaș in PSD: o cunoscuta politiciana a murit subit, in somn, la varsta de 40 de ani

07:16, 05.03.2024 - Caz șocant de moarte subita: o femeie de 40 de ani, membru PSD, a murit in somn langa iubitul ei dupa ce au fost la o petrecere intr-un restaurant din Targu-Jiu cu o seara inainte. Decesul ei vine la scurt timp dupa ce aceasta și-a facut analizele medicale pentru pregatirea unei sarcini. O tragedie…

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?