Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturisire șoc! Ce a făcut Kim Kardashian cu placenta după naștere

Publicat:

Dupa naștere, Kim nu a vrut sa arunce placenta, știind ca aceasta poate avea efecte benefice asupra organismului. Vedeta a gasit o metoda inedita pentru a profita de aceste efecte, dar fara sa fie nevoita chiar sa manance placenta, așa cum fac unele femei. Kim s-a documentat in legatura cu depresia post-natala și a aflat ca hormonii ei o pot ajuta sa evite astfel de neplaceri, potrivit dailymail.co.uk.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Catrinel Menghia, apariție spectaculoasa pe covorul roșu de la Cannes. Cum arata vedeta, la doua luni de la naștere / VIDEO

11:45, 23.05.2024 - Catrinel Menghia a avut o apariție spectaculoasa pe covorul roșu de la Cannes! Iata cat de bine arata indragita actrița, la doar doua luni de la naștere. Vedeta a atras toate privirile datorita ținutei pe care a ales-o.

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Kim Kardashian, data in judecata de compania celebrului Donald Judd! Vedeta a fost acuzata ca ar fi mințit cand și-a prezentat mobila din casa

20:50, 27.03.2024 - Kim Kardashian are probleme grave! Compania regretatului Donald Judd a anunțat ca o va da in judecata pe celebra vedeta, dupa ce ar fi mințit cu privire la mobila pe care o are in casa. Declarațiile ei ar fi afectat imaginea companiei. Iata ce s-a intamplat.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Vica Blochina, mesaj special pentru Bianca Dragușanu, de ziua ei de naștere. Ce urare i-a facut vedeta: „Ai fost sprijinul meu...” / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Vica Blochina a transmis un mesaj special pentru Bianca Dragușanu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Vedeta i-a facut prietenei sale o urare emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?