Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturisire-bombă la "Mireasă pentru fiul meu": "Lăurica l-a plăcut pe Petru încă din timpul relaţiei cu Nicolae!" Cine a spus asta

Publicat:

Mama lui Nicolae a spus ca Laura a început sa-l placa pe Petru înca de când era prietena fiului ei. Petru însa a negat vehement acuzatia, mai ales ca el a intrat în competitia "Mireasa pentru fiul meu" ca sa fie cu Ana.

Maria a mai spus ca mama Lauricai a fost cea care o îndruma sa fie cu Petru.

"Nu mai discut treaba asta! Nu e problema mea! Da, cred ca-l placea înca de când era cu Niculae. Nu trebuie sa-mi dai explicatii, pentru mine nu exista nicio explicatie. Fiecare face ce simte, ce…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tachinari intre Iuliana și Vlad: „Din pacate...”. Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat / VIDEO

20:30, 01.05.2024 - Ediția din data de 1 mai 2024 a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars a adus tensiuni in casa. Au fost tachinari intre Iuliana și Vlad! Cei doi s-au ținut de mana in timpul emisiunii, deși s-au certat! Iata de la ce au pornit discuțiile dintre cei doi concurenți de la Mireasa!

Mireasa sezon 9, 15 aprilie 2024. Liviu a intervenit, dupa ce Laura și Delia au vorbit despre prietenia lor: „Tu ești influențata”

14:55, 15.04.2024 - Liviu, care poate vorbi cu Laura doar in live ca urmare a blocarii doamnei Viorica, a avut ceva sa-i spuna fetei. Laura și Delia s-au imprietenit la inceputul sezonului 9, iar acum Laura a avut un reproș pentru iubita lui Liviu.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Laura și Cristian, prima discuție dupa desparțire! Ce și-au spus cei doi concurenți: „Mi se pare ciudat” / VIDEO

20:30, 25.03.2024 - In ediția din data de 25 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, la petrecerea din weekend, Laura incerca sa poarte o discuție cu fostul iubit, Cristian, dupa desparțirea brusca la care nimeni nu s-a așteptat. Iata ce au avut cei doi sa-și spuna de aceasta data!

Mireasa, sezon 9. Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura, iubita lui Cristian

12:05, 19.03.2024 - Laura a fost foarte trista in ultimele zile, de cand doamna Daniela a blocat-o și, potrivit regulamentului, nu are voie sa interacționeze cu Cristian. Tanara a plans și le-a povestit fetelor despre interacțiunile sale cu mama iubitului.

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, escapada la munte alaturi de Amir. Susținatorii au observat un detaliu care i-a pus pe ganduri

18:25, 17.02.2024 - Maria și Antonio, foștii caștigatori ai sezonului 7 Mireasa, au plecat la munte, alaturi de Amir, fiul tinerei. Soții Anghel au publicat pe rețelele sociale imagini superbe. Una dintre ele i-a pus pe ganduri pe susținatorii lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?