Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia unui comandat separatist: „Debalţevo a fost cucerit de armata rusă”

Publicat:

, comandantul „departamentului de destinație speciala” a „DNR” a marturisit ca orasul Debaltevo a fost ocupat de armata rusa, sub conducerea unui general și a ofițerilor armatei ruse, potrivit BBC. „Lasati-ma sa va spun un mic secret. De exemplu, Debaltevo. La inceputul lunii februarie, am ajuns acolo, in Uglegorsk, „calare” pe tancuri… Noi […]

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii caștiga teren in Ucraina. Armata a anunțat ca a mai cucerit doua localitați din Donetk și Harkov

15:01, 27.05.2024 - Rusia a revendicat luni „eliberarea” altor doua localitati in regiunile Donetk si Harkov, in estul Ucrainei, continuand sa avanseze in aceste doua sectoare ale frontului unde fortele ruse sunt in ofensiva in fata unei armate ucrainene in dificultate, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca un sat

15:45, 25.05.2024 - Armata rusa a revendicat sambata cucerirea unui alt sat din estul Ucrainei, situat in apropierea localitatii Ocheretine, unde a inregistrat progrese rapide in ultimele saptamani, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Marturia unui comandat ucrainean despre lupta inverșunata de 16 ore cu forțele de elita Spețnaz ce navalisera peste granița

13:51, 22.05.2024 - Un comandant din forțele speciale ucrainene a oferit o marturie despre cum a reușit sa țina piept atacurilor unitaților de elita rusești Spețnaz, pentru a le infrana avansul mai adanc in regiunea nord-estica Harkov, in cursul incursiunii transfrontaliere din 10 mai, relateaza publicația „The Times”.

Rușii anunța ca au cucerit un sat din Luhansk și susțin ca au ocupat poziții mai bune in regiune

14:55, 20.05.2024 - Armata rusa a anunțat, luni, ca a preluat controlul total asupra asezarii Bilohorivka din regiunea ucraineana estica Luhansk si sustine ca a ocupat pozitii mai bune in zona, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Armata rusa a anunțat ca a cucerit inca doua sate din Ucraina

16:26, 06.05.2024 - Armata rusa a anuntat luni ca a ocupat doua sate ucrainene, unul in zona regiunii Donetk din est, unde inregistreaza progrese rapide, si altul in regiunea Harkov (nord-est), un nou semn al avansului sau in detrimentul trupelor Kievului, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

VIDEO In plin razboi cu Iranul, Israelul a ucis un comandat de top din gruparea Hezbollah: atac fulger cu drone

21:00, 16.04.2024 - VIDEO In plin razboi cu Iranul, Israelul a ucis un comandat de top din gruparea Hezbollah: atac fulger cu droneTensiunea escaladeaza in Israel! Armata israeliana și gruparea Hezbollah din Liban au avut un schimb de focuri marți, grupul lansand doua drone de atac in nordul Israelului, in timp ce un comandant…

Marturia unui roman stabilit in Israel. „A fost o noapte dificila”

11:05, 14.04.2024 - Dragos Nelersa, un roman stabilit in Israel, a declarat, duminica dimineata,  ca nu se astepta la atacul Iranului, dar a aratat ca increderea israelienilor in armata este foarte mare. „A fost o noapte dificila, am stat cu emotii. Acum nu se mai trage, sa speram ca lucrurile vor intra pe cale diplomatica.…


Ce parere ai despre aceasta stire?