Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Martoră de la Matei Balș, dezvăluiri șocante despre incendiu: ”Pacienții țipau! S-a auzit o bubuitură, ziceai că e bombă!”

Publicat:

Drama din aceasta de la Spitalul ”Matei Balș” vine sa demonstreze, inca odata, proasta infrastructura din spitalele romanești. Intr-un astfel de spital, dotat la nivel european, lipsa caldurii a dus la gesturi extreme. Primele informații spun ca incendiul ar fi fost declanșat de o aeroterma, intr-unul din saloanele spitalului. Martorii vorbesc ingroziți de ceea ce […] The post Martora de la Matei Balș, dezvaluiri șocante despre incendiu: ”Pacienții țipau! S-a auzit o bubuitura, ziceai ca e bomba!” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele concluzii dupa controlul de la Spitalul Pantelimon: „Acuzațiile sunt false. Pacienții au fost tratați corect”

17:45, 17.04.2024 - Corpul de Control al Ministerului Sanatații a publicat raportul cu privire la scandalul de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Potrivit acestuia, concluzia este ca acuzațiile potrivit carora 17 pacienți de la ATI ar fi murit in condiții suspecte nu sunt adevarate, aceștia fiind tratați corect.

VIDEO Fosta șefa ATI de la spitalul Sf Pantelimon face dezvaluiri din interior. 'Managerul nu ține cu pacienții și cu spitalul'

15:15, 12.04.2024 - Fosta șefa a secției, Elena Voicu susține in urma acuzațiilor aduse la adresa ei ca nu are nicio legatura cu tragedia din spitalul Sf. Pantelimon. Mai mult, aceasta a facut dezvaluiri despre modul in care funcționa secția ATI.

Kate Middleton revine in public, aratand fericita și sanatoasa, dupa 84 de zile de zvonuri și secrete șocante,

17:40, 18.03.2024 - Dupa controversa fotografiilor trucate si speculatiile legate de starea sa de sanatate, Kate Middleton a fost vazuta in public pentru prima data in Windsor. Martorii spun ca printesa de Wales a aparut „fericita, relaxata si sanatoasa” la o plimbare cu sotul ei, printul William. Cei care au fost acolo…

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Dezvaluiri bomba! Silvestru Șoșoaca spune ca soția sa e consiliata de „șeful MISA pe Europa”

08:55, 27.02.2024 - Continua scandalul dintre senatoarea Diana Șoșoaca, președintele S.O.S Romania, și soțul acesteia, Silvestru Șoșoaca. Acesta din urma a fost exclus din partid chiar de catre soția sa, drept urmare se poate spune ca, mai nou, cei doi ar fi ajuns la un veritabil razboi al declarațiilor. Mai nou, Silvestru…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Anca Alexandrescu, dezvaluiri bomba dupa un schimb de mesaje cu Eduard Hellvig. Ce i-a transmis fostul șef al SRI?

15:55, 08.02.2024 - Anca Alexandrescu a precizat ca in ultima vreme l-a contactat in mai multe randuri pe Eduard Hellvig, in legatura cu postarile de pe pagina sa de socializare, dar acesta a precizat ca nu are nimic de adaugat fața de ce a scris acolo. Ulterior, jurnalista l-a invitat in cadrul emisiunii „Culisele Statului…

Aventurierul de la Manchester City, dezvaluiri șocante: „Am facut lucruri oribile. Am vrut sa fug din Anglia!”

13:40, 29.01.2024 - Kyle Walker (33 de ani), fundașul lui Man. City, a admis, intr-un lung interviu pentru The Sun, toate erorile comise fața de soția sa, pe care a inselat-o de mai multe ori, creandu-și a doua familie. „Am luat decizii stupide. Acțiunile mele au provocat multa durere atator oameni. Imi pare rau, acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?