Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marius Moise de la Insula Iubirii regretă ce a făcut pe Insula Iubirii? Cum se apără concurentul, după ce a fost pus la zid pentru comportamentul lui: „Mă minunez și eu...”

Publicat:

Parcursul lui la a starnit numeroase controverse, avand in vedere ca l-a acuzat ca a premeditat desparțirea pentru a da frau liber sentimentelor pentru . De curand, concurentul a fost intrebat daca considera ca a facut ceva greșit și ce spune despre comportamentul sau, catalogat de ispite drept unul nepotrivit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Bogdan Cirlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arata acum, dupa o lunga absența din mediul online

14:50, 11.04.2024 - La 6 luni de cand Bogdan Cirlan și Claudia Florescu anunțau ca s-au desparțit, barbatul s-a transformat. Concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 7 nu mai arata așa cum și-l aminteau fanii.

Mireasa. Cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave facute de mama Iulianei. Ce i-a spus concurentul Deliei: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

20:20, 27.03.2024 - Iata cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave care i-au fost aduse in ediția trecuta a emisiunii Mireasa, la Antena Stars. Ce a spus concurentul Deliei, in urma declarațiilor facute de mama Iulianei.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristi a fost eliminat. Regreta sau nu ca nu a reușit sa o cunoasca mai bine pe Eliza, singura fata cu care a interacționat mai mult

21:40, 15.03.2024 - Cristi și-a dorit sa fie eliminat și așa s-a și intamplat. Concurentul a fost propus spre nominalizare de cele mai multe fete, inclusiv Eliza, singura tanara de care s-a apropiat mai mult in competiție.

Insula Iubirii, sezon 7. Bianca Giurca, adevarul despre viața ei amoroasa. Cum a raspuns intrebata daca are un nou iubit

14:55, 09.03.2024 - Cum a raspuns Bianca Giurca de la Insula Iubirii sezonul 7 intrebata daca are o noua relație. Tanara a fost recent surprinsa in compania unul alt barbat alaturi de care parea extrem de fericita.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Bianca Giurca de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arata intr-o rochie cu decolteu abisal și crapatura pe picior

17:26, 07.02.2024 - Bianca Giurca de la Insula Iubrii, sezonul 7 și-a surprins fanii cu un look inedit. Tanara a renunțat la inhibiții și s-a afișat cu bustul generos la vedere, intr-o ținuta care ii flateaza trupul.


Ce parere ai despre aceasta stire?