Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mario Fresh, probleme de sănătate. A fost operat de urgență: ”Mă doare puternic”

Publicat:

, al carui nume din buletin este Mario Galațeanu, a ajuns de urgența pe mainile medicilor. Aceștia au decis sa il bage de urgența in sala de operații. , probleme de sanatate De cateva zile, artistul acuza dureri insuportabile din cauza unei masele de minte. Iar dupa ce au analizat situația sa, specialiștii […] The post , probleme de sanatate. A fost operat de urgența: ”Ma doare puternic” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

Romania, printre țarile care au cele mai multe probleme de sanatate orala. Consultații stomatologice gratuite in cadrul campaniei de la UMF Cluj.

15:01, 20.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca deruleaza campania „Cu un zambet mai aproape de sanatate!” care prevede promovarea educației pentru sanatate orala in randul copiilor de gradinița și a elevilor și acordarea de consultații stomatologice gratuite.

Cresc salariile in sanatate și asistența sociala!

20:10, 08.03.2024 - Cresc salariile in Sanatate! Potrivit oficialului, Ordonanța de Urgența adoptata ieri de Guvern privind majorarea salariilor de baza ale personalului medical prevede venituri mai mari pentru asistentii medicali cu 30% si pentru medici cu 8%, acordate in doua transe, din lunile martie si iunie. „Pentru…

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

(P) Cele mai frecvente probleme de sanatate ale pisicilor și cum fi prevenite

14:15, 27.02.2024 - Animalele de companie ne ofera multa satisfacție și iubire necondiționata, dar vin la pachet și cu multa responsabilitate. Pentru a le asigura un trai bun, este necesar sa le ingrijim constant, sa le oferim hrana de calitate și sa le ducem la controale medicale periodice.

Papa Francisc și-a anulat toate vizitele din acest weekend din cauza unei probleme de sanatate

20:05, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate vizitele de sambata, din cauza unei ușoare stari gripale, anunța Vaticanul, dar fara sa dea alte explicații. Citește și: Ovidiu Parșan, actor in filmul propus de Romania pentru Oscar, candideaza la primarie ”Din cauza unei usoare strari gripale, Papa si-a anulat, ca masura…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?