Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marina germană trimite o fregată în Marea Roşie pentru a securiza transportul de mărfuri

Publicat:

O fregata a marinei germane a plecat joi in directia , unde ea trebuie sa securizeze transportul maritim de marfuri perturbat de atacurile rebelilor houthi si sa participe la o misiune navala a UE.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Parlamentul a aprobat planul președintelui

16:55, 22.04.2024 - Parlamentul a aprobat participarea Armatei Romaniei in operațiunile maritime ale UE și SUA, EUNAVFOR ASPIDES și PROSPERITY GUARDIAN, in contextul deteriorarii securitații in Marea Roșie și Golful Aden.

Un nou atac al rebelilor houthis in Marea Roșie

18:30, 07.04.2024 - Misiunea militar-navala a Uniunii Europene in sudul Marii Roșii a declarat simbata ca a respins un atac cu rachete din partea rebelilor Houthis. Misiunea UE, cunoscuta sub numele de Aspides, a declarat ca fregata germana Hesse a respins un atac cu rachete de pe teritoriile controlate de Houthis. {{736167}}Acțiunile…

O fregata germana a fost aproape sa doboare din greșeala o drona americana in Marea Roșie

14:15, 29.02.2024 - O fregata a marinei germane, trimisa sa protejeze navele comerciale in Marea Roșie, a fost aproape de a dobori din greșeala o drona americana, a relatat miercuri presa germana, conform Deutsche Welle.

Fregata germana trimisa in Marea Roșie pentru a proteja navele civile de atacurile houthi a fost pe punctul de a dobori o drona SUA

12:05, 29.02.2024 - O fregata germana, trimisa recent in Marea Roșie pentru a asigura protecția navelor civile impotriva rebelilor houthi, a fost pe punctul de a dobori o drona americana, a relatat miercuri mass-media germana.

Transportul de pasageri si marfuri in Moldova in anul trecut

19:45, 23.02.2024 - In Moldova in anul 2023, cu transportul public au fost transportați 273,5 milioane pasageri, in creștere cu 11,0% fața de anul precedent. Despre aceasta a anunțat Biroul Național de Statistica, menționind ca aceasta evoluție a fost determinata de majorarea numarului de pasageri transportați cu transportul…

Conflictul din Marea Roșie este cea mai mare batalie navala purtata de marina SUA de la al Doilea Razboi Mondial

08:05, 20.02.2024 - Un amiral american a spus ca lupta contra militanților Houthi din Marea Roșie este cea mai mare batalie navala pe care Statele Unite au purtat-o de la al Doilea Razboi Mondial, potrivit Insider. Mai mult, momentul marcheaza și prima data in istorie cand rachete balistice anti-nava sunt folosite in lupta.

VIDEO | SUA iși demonstreaza superioritatea in Marea Roșie: Cinci ținte ale gruparii Houthi, doborate de americani

19:26, 18.02.2024 - Statele Unite au efectuat ”cinci lovituri de autoaparare” in zone din Yemen controlate de gruparea insurgenta Houthi susținuta de Iran, a anunțat, duminica, Comandamentul Central al SUA. Comandamentul a precizat ca a lovit sambata trei rachete de croaziera mobile antinava, un submarin fara pilot…

Transportul intermodal, in creștere in Romania: principalele provocari pentru transportul de marfuri

14:05, 15.02.2024 - Piața de transport de marfuri in Romania iși va continua trendul de creștere in 2024, insa mai temperat decat pana acum, pe fondul contextului economic incert și a tensiunilor geopolitice.


Ce parere ai despre aceasta stire?