Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marian Vanghelie, ridicat de acasă și dus la audieri la DNA

Publicat:

Fostul primar al Sectorului 5 a fost ridicat de acasa, joi dupa-amiaza, de ofițerii anticorupție și dus la audieri la DNA, dupa ce in prealabil s-au facut percheziții in locuința sa.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul idilei dintre o eleva de liceu și profesorul ei ia amploare. Polițiștii au descins la barbat acasa și l-au ridicat pentru acuzația de viol

15:50, 12.04.2024 - Profesorul de geografie, in varsta de 62 de ani, de la liceul Lucian Blaga din Capitala, a fost reținut pentru viol dupa ce pe rețele de socializare a aparut un video in care acesta se afișeaza cu o eleva a unitații de invațamant.

Liderul galeriei CSA Steaua, Florescu Andrei, ridicat de polițiști și dus la audieri

12:06, 20.03.2024 - Liderul galeriei CSA Florescu Andrei a fost ridicat, miercuri, de polițiști și dus la audieri. Dosarul privește incidentele din 8 martie, de la meciul de fotbal dintre Dinamo și UTA, cand steliștii au venit in sprijinul celor de la UTA, cand suporterii au

Presedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascati și dus la audieri

12:10, 14.03.2024 - Presedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascati joi dimineata, a anuntat actionarul majoritar al giulestenilor, Dan Sucu. De asemenea, mai multe perchezitii au loc astazi in Bucuresti, Prahova, Ilfov, fiind vizati membri ai galeriei echipei Rapid, afirma surse judiciare, citate de News.ro. 

Florin Salam, ridicat de acasa de poliție! Ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente / VIDEO

08:20, 14.03.2024 - Florin Salam a fost ridicat de acasa de poliție! Avem imagini de la fața locului, acolo unde autoritațile au intrat in locuința cantarețului de manele. Iata ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente, dar și de ce este audiat!

Marian Vanghelie, „dirijorul” din umbra al AUR-ului din București și Giurgiu

10:31, 29.02.2024 - Fostul primar PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, nu poate sta departe de jocurile politice chiar daca are probleme cu justiția și, de cateva luni, este implicat in activitatea unui partid de opoziție. De cateva luni, fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a revenit in viața politica, dar…

Florin Salam, ridicat de poliție și dus la audieri | VIDEO. Ce acuzații i se aduc manelistului

12:05, 08.02.2024 - Florin Salam a fost reținut joi dimineața de poliție intr-un dosar de inșelaciune. Celebrul cantareț a fost dus la audieri dupa ce in ultima perioada s-a confruntat cu mai multe probleme cu legea.


Ce parere ai despre aceasta stire?