Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Constantin, acuzată de furt. Fosta nevastă a lui Marcel Toader are probleme mari

Publicat:

Interpreta de muzica populara este acuzata de furt de proprietare garsonierei in care aceasta a locuit dupa separarea de . Vești extrem de proaste pentru cantareața , cea care a fost in centrul unui imens scandal dupa ce s-a aflat ca divorțeaza de omul de afaceri . , care a fost in lacrimi la o emisiuni de televiziune in urma cu cateva zile , este acuzata de furt. Cea care o acuza de furt și care a și depus plangere penala impotriva acesteia este proprietara garsonierei in care blonda s-a mutat dupa separarea de Marcel…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Milionarul Remus Truica, noi probleme cu legea / La tribunal, cu fosta nevasta!

22:45, 29.04.2024 - Colegul de dosar al lui Paul de Romania - arestat in Malta, in urma cu doua zile - are noi probleme cu legea, Remus Truica fiind citat, alaturi de fosta nevasta, intr-un dosar care are legatura cu domeniul de la Snagov.

Dorinel Munteanu se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anunțul ingrijorator facut de Oțelul Galați

17:40, 20.02.2024 - Vești triste pentru fanii fotbvalului romanesc! Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați nu trece prin cea mai buna perioada din viața lui. Tehnicianul se confrunta cu probleme grave de sanatate. Iata mesajul transmis de conducerea clubului!


Ce parere ai despre aceasta stire?