Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Margherita de la Clejani, primele declarații despre presupusul iubit. „Nu pot să spun că este o influență negativă sau nu”

Publicat:

Margherita de la Clejani nu se mai ascunde. Celebra cantareața a facut primele declarații despre presupusul iubit, dupa ce a provocat un accident pe strazile din Capitala și a fost prinsa drogata la volan! Iata ce spune artista despre Teodor!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana, primele declarații dupa desparțirea de iubit. Spune ca nu vrea sa mai auda de barbați: „Imi doresc...” / VIDEO

16:31, 22.04.2024 - Dana Marijuana trece prin momente dificile dupa ce anulat nunta și s-a desparțit de barbatul care urma sa ii devina soț. In cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, artista a spus ce iși dorește in prezent și daca mai crede sau nu in dragoste, dupa toate dezamagirile.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Ilona Brezoianu, primele declarații despre iubit. Cu ce se ocupa: „Acum este plin sezon” EXCLUSIV

15:21, 17.02.2024 - Ilona Brezoianu este implicata de ceva vreme intr-o relație, insa da dovada de discreție, inclusiv pe rețelele de socializare, unde nu se regasesc imagini cu iubitul ei, o ipostaza cu cei doi “scapand” la un moment dat intr-un story. Prezenta vineri seara la avanpremiera sezonului 20 Te cunosc de undeva,…


Ce parere ai despre aceasta stire?