Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Margareta Pâslaru, sarbatorita la Muzeul Bucurestiului

Publicat:

1448104581 Uite... ochii mei ti-i dau Muzeul Municipiului București o sarbatorește, printr-o expoziție de afișe, pe Margareta Paslaru, artista care a revoluționat muzica ușoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.

Expoziția Margareta Pâslaru - Lasa-mi, toamna, pomii verzi/ Uite, ochii mei ți-i dau aduce, în holul Palatului Suțu, o serie de afișe de la cele mai interesante aparitii susținute de artista în tara si strainatate, dar și de la filme care i-au marcat pe multiple planuri ascensiunea.
Expoziția va fi inaugurata în ziua de marți,…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se menține ca la 20 de ani / Foto

11:51, 25.04.2024 - El este Tan, barbatul de 60 de ani care detine secretul tinereții fara batranețe: Cum se menține ca la 20 de ani In cautarea secretului tinereții sute de companii din industria frumuseții iși concentreaza in mod continuu toate eforturile. Cu toate acestea, exista deja un individ care pare sa fi gasit…

Motivul halucinant pentru care o eleva de 17 ani s-a ridicat din banca in timpul orei și a sarit pe geam de la etaj

20:45, 22.04.2024 - O eleva de 16 ani a cazut, luni, de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale "Romulus Ladea" din Cluj-Napoca, a suferit traumatisme si a fost transportata la spital, incidentul avand loc in timpul orei de engleza, in prezenta colegilor si a profesoarei.

Teheranul investigheaza un atac cu drona lansat pe timpul noptii

04:21, 21.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului a declarat vineri ca Teheranul investigheaza un atac de peste noapte asupra tarii, adaugand ca pana acum nu a fost dovedita o legatura cu Israelul, informeaza Rador Radio Romania.

Un parapantist atacat in mijlocul zborului de un vultur auriu

06:10, 17.04.2024 - Un parapantist a avut o experiența cel puțin neobișnuita la inceputul lunii aprilie, cand a fost atacat in timpul zborului de un vultur auriu deasupra Dent du Villard, in Savoia. Aceasta intalnire neobișnuita a lasat urme pe barbatul care a marturist ca pasarea era extrem de agresiva. Thomas, un parapantist…

Londra a confirmat ca a doborat mai multe drone iraniene in timpul atacului asupra Israelului VIDEO

14:55, 14.04.2024 - Prim-ministrul Regatului Unit, Rishi Sunak, a confirmat duminica aceasta ca aviatia militara britanica a doborat "mai multe" drone iraniene in timpul atacului lansat in noaptea de sambata spre duminica impotriva Israelului.

O astroloaga si-a ucis iubitul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis, de frica eclipsei de Soare. „Apocalipsa e aici. Este timpul sa alegeți”

14:45, 11.04.2024 - O astroloaga si-a ucis iubitul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis, de frica eclipsei totale de Soare, crezand ca vine apocalipsa. O fetița și sora ei in varsta de noua ani au fost gasite pe o autostrada aglomerata din zona Los Angeles dupa ce au fost aruncate dintr-o mașina aflata in…

Primul interviul cu Vlad Pascu dupa gratii! Ce spune autorul accidentului de la 2 mai dupa 7 luni de arest: ”Aș da orice sa dau timpul inapoi”

23:55, 08.04.2024 - Vlad Pascu ar fi oferit primul sau interviu de cand este dupa gratii. Tanarul de 20 de ani este inchis de 7 luni, iar acum, ar fi vorbit despre felul in care se simte. Ar fi spus cat de mult regreta cele intamplate și și-ar fi dorit ca viața lui sa arate altfel.


Ce parere ai despre aceasta stire?