Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Margareta Pâslaru, mesaj după moartea lui Marcel Dragomir

Publicat:

Margareta Pâslaru a transmis un mesaj emoționant dupa moartea compozitorului Marcel Dragomir.

"Este o pierdere uriașa. Sigur, cuvintele sunt palide fața de pierderea uriașa care nu se poate descrie in cuvinte. Am avut colaborari foarte frumoase. Mi-a oferit o piesa superba, se intitula "Ce frumos zambește marea", și ma tulbura și acum absența lui, dar de cate ori ascult piesa aceasta știu ca amintirea lui va continua, va ramane și in sufletul ascultatorilor", a afirmat artista, scrie Agerpres.ro.

a spus ca vorbea de multe ori cu Marcel Dragomir la telefon…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit jurnalistul Victor Lungu, redactor șef al Ziar de Cluj. Colegii i-au transmis un ultim mesaj: ”Mulțumim pentru veselia ta de etern cochil”

18:35, 09.06.2024 - Astazi a murit Victor Lungu, redactor-șef al Ziar de Cluj. Un mesaj de ramas bun a fost transmis de colegii de redacție:”Victor Eugen Mihai Lungu, redactorul sef al Ziar de Cluj, a reusit azi sa evadeze din aceasta Lume, avand dosite in buzunare o poezie, un pachet de Camel si mai multi fluturi care…

Gestul facut de actorul Costel Constantin inainte sa moara

10:00, 23.05.2024 - Jurnalista Ioana Mandache a povestit, pentru Click, cultimul ei dialog cu marele actor Costel Constantin , care a murit la varsta de 81 de ani. Potrivit jurnalistei, actorul a trimis prietenilor, cu o seara inainte de deces, un mesaj cu o icoana, cu Maica Domnului și cu pruncul. „Ieri l-am sunat și…

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Jill Biden i-a transmis un mesaj special lui Carmen Iohannis, dupa vizita la Casa Alba: Nu voi uita niciodata

20:55, 09.05.2024 - „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba”, a postat soția președintelui american Jill Biden. „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba dupa ce, in urma cu doi ani m-ai primit cu amabilitate in Romania”, a scris Jill Biden pe Facebook.

George Simion este in culmea fericiii! Liderul AUR a devenit tatic. Ce mesaj a transmis politicianul

20:30, 24.04.2024 - "Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!" a scris George Simion intr-o postare pe Facebook, pe care a ilustrat-o cu o fotografie a soției sale, Ilinca, pe patul maternitații.Ilinca și George Simion s-au casatorit in august 2022, iar evenimentul a fost transformat intr-o serbare poluara, cu mii de…

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?