Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie: Un bărbat de 91 de ani a returnat la bibiliotecă o carte împrumutată în urmă cu 61 de ani

Publicat:

Un britanic de 91 de ani a fost iertat de amenda de 4.500 de lire sterline datorata unei biblioteci, dupa ce a returnat o carte dupa 61 de ani din momentul in care a imprumutat-o, scrie BBC News.

a imrpumutat o cartea de la Universitatea din Liverpool in 1953, dar a uitat sa o returneze cand s-a mutat apoi in Londra.

Barbatul a gasit cartea de curand prin casa și a decis sa o returneze chiar daca au trecut 61 de ani de cand a imprumutat-o.

a spus ca Webster este iertat de amenda, daca promite ca pe viitor va returna la…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia acuza Marea Britanie ca e un „participant de facto” in razboiul din Ucraina

17:01, 17.05.2024 - Ambasadorul rus la Londra, Andrei Kelin, a acuzat vineri Marea Britanie ca este „un participant de facto” in razboiul din Ucraina, pentru ca trimite arme Kievului și furnizeaza informații in timp real, relateaza Sky News. 

AstraZeneca a recunoscut in premiera ca vaccinul sau anti-Covid poate provoca tromboze rare

10:51, 02.05.2024 - Unul dintre efectele secundare ale vaccinului AstraZeneca impotriva Covid-19 ar putea fi sindromul de tromboza cu trombocitopenie (TTS), a recunoscut pentru prima data compania biofarmaceutica internaționala, informeaza The Telegraph și Rai News.Sindromul de tromboza cu trombocitopenie provoaca cheaguri…

Autobiografia actriței Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie fara un capitol controversat

15:45, 25.04.2024 - Cartea autobiografica a actriței australiene Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie, insa fara o parte, considerata controversata, care il privea pe Sacha Baron Cohen, potrivit mediafax.

O pasare le da batai de cap unor polițiști britanici

23:45, 12.04.2024 - O pasare i-a derutat pe polițiștii din Bicester, Marea Britanie, dupa ce a inceput sa imite sunetele emise de sirenele mașinilor de intervenție. Merla traiește in Bicester, o localitate din comitatul englez Oxfordshire, la circa 100 de kilometri nord-vest de Londra. In timpul pe care l-a petrecut in…

Codexul Crosby-Schoyen, din secolul 3 dupa Hristos, scos la vanzare: Cat costa cartea cu prima epistola a lui Petru

07:05, 08.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, scrie Reuters, potrivit observatornews.ro .

Șeful Consilului de Securitate al Rusiei, acuze la adresa NATO: „Este implicata activ in organizarea de atacuri ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse”

16:50, 02.04.2024 - Potrivit acestuia, Alianța Nord-Atlantica  ar folosi și organizații teroriste in interesele sale,  „de facto este parte a conflictului ucrainean” și „este implicata activ in organizarea de atacuri” ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse. „In cadrul sau (NATO - ed.), se iau decizii colective…

Ce este chimioterapia preventiva, tratamentul urmat de Kate Middleton

15:55, 28.03.2024 - Potrivit specialiștilor din domeniu, chimioterapia preventiva, cunoscuta și sub numele de chimioterapie adjuvanta, este administrata dupa operație sau, uneori, dupa radioterapie, ca in cazul Prințesei de Wales.Scopul este de a reduce riscul de reapariție a cancerului. Acest tratament este administrat…

Romanca obligata de justiție sa iși trimita copiii in plasament in Marea Britanie

22:21, 18.03.2024 - Curtea de Apel București a hotarat ca o mama din județul Vaslui sa-și trimita copiii in plasament in Marea Britanie. Femeia este acuzata de rapire internaționala de minori de catre serviciile sociale din Newham, Londra, care au sesizat autoritațile romane.


Ce parere ai despre aceasta stire?