Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie: Bărbatul arestat pentru uciderea deputatului David Amess a fost inculpat pentru crimă şi pregătirea unor acte teroriste

Publicat:

Britanicul de origine somaleza , in varsta de 25 de ani, suspectul arestat dupa uciderea prin injunghiere a deputatului conservator britanic , in timpul unei intalniri cu alesi, a fost inculpat cu privire la crima si pregatirea unor acte teroriste, au anuntat joi politia si parchetul, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un adolescent a fost arestat in orasul britanic Sheffield pentru tentativa de crima intr-o scoala

16:36, 01.05.2024 - Un adolescent in varsta de 17 ani a fost arestat, miercuri, pentru tentativa de crima dupa ce a ranit trei persoane intr-o scoala gimnaziala din Sheffield, oras in nordul Angliei, transmit AFP si DPA.

Turcul suspectat de uciderea Mirelei și-a recunoscut crima și a detaliat modul ingrozitor in care a ucis-o! Barbatul a fost arestat preventiv

21:40, 12.04.2024 - Informații halucinante in cazul crimei din Dambovița! Turcul suspectat ca a ucis-o pe Mirela și-a recunoscut fapta și a detaliat modul ingrozitor in care i-a luat viața! Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.

O crima infioratoare, urmata de sinucidere - intr-o familie de romani cu șase copii - a șocat Marea Britanie

23:00, 08.04.2024 - O romanca, mama a șase copii, 49 de ani, a fost gasita moarta impreuna cu fostul ei soț, 52 de ani, intr-o crima urmata de sinucidere pe o strada rezidențiala liniștita din Coventry, Marea Britanie. Vicala Gheorghe a fost gasita injunghiata vineri in locuința sa din Coventry. Poliția crede ca ea a fost…

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Un roman arestat in SUA, banuit ca face parte dintr-un grup de crima organizata. Complicea sa, tot romanca

13:15, 02.04.2024 - Un barbat despre care poliția din Oakwood spune ca facea parte dintr-o organizație criminala romaneasca a fost arestat in data de 26 martie, fiind acuzat de furturi de telefoane mobile in tot statul Georgia.

Percheziții mamut la cea mai temuta grupare de hackeri: acționau in Marea Britanie, UE și SUA

08:15, 20.02.2024 - LockBit, o grupare notorie de criminalitate cibernetica, care pastreaza datele victimelor pentru rascumparare, a fost destructurata intr-o rara operațiune internaționala  de catre Agenția Naționala pentru Crima (ANC) din Marea Britanie, FBI, Europol și o coaliție de agenții internaționale de Poliție.…


Ce parere ai despre aceasta stire?