Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mare Britanie va emite alerte de amenințări teroriste din parte grupurilor de extremă dreapta

Publicat:

a începe sa emita alerte de amenințari teroriste din parte grupurilor de extrema dreapta. Oficialii responsabili de siguranța naționala sunt de parere ca cei care susțin supremația albilor sunt un pericol la adresa siguranței naționale, informeaza .


Alertele vor fi emise de Centrul de Analiza a Terorismului (JTAC) în colaborare cu o unitate de elita din cadul Whitehall. Aceste unitați deja emit alerte de urgența în legatura cu potențiale amenințari teroriste din partea islamiștilor sau a irlandezilor.


Atacul

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rușii au peste 500.000 de combatanți in Ucraina - cea mai recenta analiza ISW

04:05, 05.05.2024 - Cea mai recenta analiza a Institutului pentru Studiul Razboiului (ISW) arata ca intre 510.000 și 515.000 de combatanți ruși se afla in prezent in Ucraina ocupata. Oficialii ucraineni au raportat in ianuarie 2024 ca forțele ruse aveau aproximativ 462.000 de militari desfașurați in Ucraina și au subliniat…

Fostul campion mondial la șah Garry Kasparov, arestat in lipsa sub acuzația de „finanțare a terorismului“

12:05, 26.04.2024 - Rusia l-a arestat in lipsa pe Garry Kasparov, impreuna cu alți activiști, și i-au acuzat de crearea unei „comunitați teroriste”, de finanțare a „activitaților teroriste” și de incitare publica la terorism, informeaza Interfax.

Israelul a lovit Iranul cu o racheta supersonica Rampage de jumatate de tona. Dezvaluiri despre atacul de la Isfahan

18:10, 22.04.2024 - Israelul a folosit o racheta supersonica Rampage cu raza lunga de acțiune in atacul sau asupra Iranului, a anunțat postul de televiziune israelian Kan, potrivit The Times of Israel. Oficialii americani au declarat ca Israelul a efectuat vineri un atac cu rachete asupra unei baze militare iraniene din…

CNN: Serviciile de securitate din Rusia știau de amenințarea ISIS inainte de atacul de Moscova

18:25, 29.03.2024 - Serviciile de securitate ale Kremlinului erau la curent cu o amenințare ISIS cu cateva zile inainte de atacul armat de la o sala de concerte din apropierea Moscovei, sugereaza documentele serviciilor secrete rusești obținute de o organizație de investigație cu sediul in Marea Britanie, potrivit CNN.…

Putin sugereaza ca Ucraina a fost implicata in atacul terorist de la Moscova: „E parte a atacurilor regimului de la Kiev asupra Rusiei”

21:50, 25.03.2024 - Vladimir Putin a declarat ca atacul terorist de la Moscova, in care au murit 143 de persoane, face „parte din atacurile regimului de la Kiev indreptate asupra Rusiei”, informeaza Reuters, preluata de The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?