Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcela Fota, criticată pentru că are un nou iubit, după moartea soțului ei. Reacția cântăreței: ”Mă consider un om foarte normal”

Publicat:

a dat vestea cea mare in exclusivitate la . Cantareața de muzica populara a confirmat faptul ca are un nou iubit, ca de ceva timp este intr-o noua relație și ca este fericita. De atunci, a fost aspru criticata, deoarece și-a gasit un alt partener la doi ani de la moartea soțului ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Artista de la noi, dosar de executare silita! Ce au decis magistrații in cazul cantareței

12:26, 11.03.2024 - Problemele nu se mai termina pentru o celebra artista de la noi. Cantareața a cerut ingaduința magistraților in privința executarii silite. Cu ce probleme se confrunta aceasta, dar și cum a a ajuns in aceasta situație.

Oana Roman spune motivul pentru care a dus-o la azil pe Mioara Roman, dupa ce a fost criticata ca a abandonat-o: „Mama sigur e foarte deranjata de acolo de unde e”

10:10, 07.03.2024 - Oana Roman a revenit cu noi declarații in mediul online la mai bine de o saptamana de la inmormantarea Mioarei Roman. A fost criticata ca și-a abandonat mama la azil, iar acum vedeta dezvaluie ca nu e așa, a avut un motiv serios pentru care a decis sa o duca intr-un centru de ingrijire. Pe 23 februarie,…

Marcela Fota se lanseaza in afaceri! In ce domeniu a inceput cantareața business-ul: "Imi pun cizmele cu toc..." / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Marcela Fota s-a lansat in afaceri. Artista activeaza intr-un domeniu dedicat, in general, barbaților. Interpreta de muzica populara marturisește ca ii place sa munceasca și nu se da in laturi de la nimic. Ce uraște cel mai tare cantareața.

Reacția lui Volodimir Zelenski dupa moartea opozantului rus Alexei Navalnii

15:10, 16.02.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune, intr-o prima reacție dupa moartea in inchisoare a lui Alexei Navalnii, ca „este evident” ca opozonatul rus „a fost ucis de Vladmir Putin”, scrie Reuters. Volodimir ZelenskiFoto: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia „Este evident ca a fost ucis…

Acces Direct. Soția lui Florin vrea sa faca dreptate dupa moartea soțului. Barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte, in strainatate. Ipotezele pe care le-a luat in calcul / VIDEO

18:45, 15.02.2024 - Florin se afla la munca in strainatate, acolo unde a și murit. Soția lui, Tanța, crede ca barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte. A fost gasit intr-un vestiar, la locul de munca și i-a spus ca, de fapt, a facut infarct.

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!

Acces Direct. Alin, amenințat cu moartea de actualul iubit al fostei sale soții. I-ar fi lasat femeii o avere de aproape 100.000 euro: ”Am rupt… / VIDEO

17:30, 29.01.2024 - Un barbat dun Targu Jiu trece prin momente de coșmar, dupa divorțul de fosta soție. Actualul ei iubit l-ar fi amenințat cu moartea și i-ar fi creat mai multe probleme. Barbatul i-ar fi lasat femeii o avere estimata la aproape 100.000 euro, insa s-a ales doar cu necazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?