Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcel Pavel VA LIPSI de la botezul fiicei lui!

Publicat:

va fi nevoit sa munceasca inclusiv in cea mai importanta zi din viata fiicei lui Iuvenalia, in varsta de trei luni si jumatate, aceea a crestinarii ei. Chiar si in ziua botezului fiicei lui, stabilit pe data de 20 octombrie, Marcel Pavel va trebui sa munceasca, cantaretul fiind asteptat in platoul emisiunii [...] Marcel Pavel VA LIPSI de la botezul fiicei lui!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Preotul Geangavelea va fi inmormantat in curtea bisericii in care a slujit. Ce trist mesaj al fiicei lui…

20:20, 16.05.2024 - Preotul paroh al bisericii din cartierul Zorile, decedat marți in accidentul provocat de un tanar de 18 ani care nu avea permis, va fi inmormantat sambata, la ora 14,30 in curtea bisericii pe care a slujit-o cu credința și dupa „cum este randuiala”, așa cum ne-a spus protopopul de Costești, parintele…

Anuntul despre Kate Middleton care da fiori lumii intregi. Printesa de Wales ar putea lipsi din vazul lumii ani de zile

17:20, 10.05.2024 - Revenirea Regeleui Charles la indatoririle regale publice au dat multora speranțe cu privire la intoarcerea Prințesei de Wales. Un mesaj ingrijorator a starnit insa numeroase ingrijorari: Kate Middleton ar putea lipsi din vazul lumii ani de zile. Intoarcerea lui Kate Middleton in lumina reflectoarelor,…

Cat de atractiva este Romania pentru muncitorii straini si in ce tari le-ar placea romanilor sa munceasca

09:50, 08.05.2024 - Romania se afla pe locul al 89-lea in topul celor mai atragatoare destinații de relocare profesionala, crescand in clasament fața de 2020, cand se afla pe locul 92, dar sub ratingul din 2018.

Ce spune Andreea Marin despre iubitul fiicei sale, Violeta. „Sunt deschisa, cu precauții insa”

21:40, 05.05.2024 - Andreea Marin a avut o reacție neașteptata la intrebarile jurnaliștilor despre viața intima a fiicei sale, Violeta Banica. Aflata la un eveniment monden, fosta prezentatoare a fost abordata cu privire la posibila prezența a iubitului Violetei la masa de Paște.

Anamaria Prodan i-a cumparat fiicei sale un bolid de 140.000 de euro. Sarah e la a patra mașina

22:05, 17.04.2024 - Anamaria Prodan (51 de ani) a mai facut o aroganța. Zilele trecute, impresara i-a facut cadou fiicei sale un nou bolid de lux, in valoare de 140.000 de euro. Pentru Sarah Dumitrescu Prodan, o impatimita a cailor putere, este deja a patra mașina, potrivit Click!

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Un jucator de baza al CSM Bacau parasește echipa ca sa munceasca in strainatate

10:00, 05.04.2024 - In urma unei decizii surprinzatoare, Cezar Strat (28 de ani), una dintre piesele de baza ale echipei de fotbal CSM Bacau inca de la promovarea acesteia in Liga a Treia, se desparte de club. Cunoscut pentru abilitațile sale de fundaș solid, disciplinat și incansabil pe teren, Strat a lasat o amprenta…

Cum se poarta Nick de la N&D cu iubitul fiicei sale! Cantarețul și-a schimbat viziunea fața de "planurile" din trecut / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Cum se poarta Nick, fostul component al trupei N&D, cu iubitul fiicei sale. Interviu la dublu cu artistul și fiica lui, Andreea. Și, cum socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din targ, cantarețul a schimbat macazul, atunci cand a fost pus in fața faptului implinit.


Ce parere ai despre aceasta stire?