Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcel Pavel a anunțat că soția sa este gravidă: "Nu mă așteptam, este o surpriză foarte mare"

Publicat:

Cantarețul Marcel Pavel a declarat ca soția sa, in varsta de 41 de ani, este gravida, adaugand ca nu se aștepta la o astfel de veste.

Cei doi au deja doi copii, in varsta de 14 și 17 ani. Artistul s-a declarat uimit mai ales din cauza ca, potrivit spuselor sale, cei doi au folosit masuri de contracepție, care ar fi trebuit sa sigura in proporție de 98%.

"A fost o surpriza extraordinar de mare. Cand am aflat ca este fetita, bucuria a fost dubla", a marturisit cantaretul, in timp ce sotia lui a spus la Kanal D: "A fost ceva neasteptat, dar…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce diferența de varsta este intre Radu Mazare și soția lui, Roxana Mihalache. Cei doi s-au casatorit in inchisoare

17:25, 30.05.2024 - Radu Mazare a revenit in atenția publicului, dupa ce pe 27 mai 2024 a fost eliberat din inchisoare. Puțini cunosc detalii despre relația dintre fostul edil al Constanței și Roxana Mihalache, soția sa. Iata ce diferența de varsta exista intre ei!

Ce diferența de varsta exista intre What’s Up și soția lui, Micky: „Am zis ca e prea tanara pentru mine”

15:55, 30.05.2024 - What’s Up și Micky sunt casatoriți din anul 2023. Cei doi sunt foarte fericiți imppreuna, iar diferența de varsta e doar un numar pentru ei. Cantarețul a cunoscut-o pe bruneta cand aceasta avea 21 de ani.

Un barbat și-a injunghiat șoția și copiii. Micuții, de 3 și 7 ani, sunt in stare grava

09:05, 24.05.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani și-a injunghiat mai intai soția și copiii in locuința lor, apoi s-a baricadat in casa: femeia nu este in pericol de moarte, dar copiii, in varsta de trei și șapte ani, sunt in stare grava. S-a intamplat  in Sicilia. Daniel Alba, un mecanic in varsta de 35 […]

Tanar reținut de polițiștii din Lugoj, dupa ce și-a batut soția

12:05, 02.05.2024 - Un tanar, in varsta de 26 de ani, din Lugoj, a ajuns in arest dupa ce, aflat sub influența alcoolului, și-a snopit in bataie soția. „In data de 30.04.2024, in jurul orei 18:57, polițiștii lugojeni au fost sesizați de catre o femeie, in varsta 26 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce…

Cine este barbatul cu care Ioana, soția lui Ilie Nastase, a fost casatorita. Lucreaza la Ministerul de Interne: „Afacerile sunt in comun”

10:46, 21.04.2024 - Ioana Simion a fost casatorita timp de 22 de ani inainte de a-l cunoaște pe Ilie Nastase. Fostul ei soț, cu care și un baiat, lucreaza la Ministerul de Interne și nu au mai pastrat legatura dupa divorț.Inainte de a deveni doamna Nastase, Ioana Simion, a avut o alta casnicie care a durat 22 de ani, potrivit…

„M-ai lasat gravida, boule”. Ce a aparut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat in alerta | FOTO

16:56, 03.04.2024 - Un tanar din Hunedoara a avut surpriza vieții sale cand s-a trezit cu mașina acoperita de mesaje. Cum a reacționat soția lui dupa ce a vazut mesajul „M-ai lasat grvida, boule”, afișat pe bolidul de familie.

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Ce diferența de varsta este intre Sergio Perez și soția sa. Au patru copii impreuna

18:21, 20.03.2024 - Sergio Perez a facut istorie in Formula 1™. In 2011, cand a luat prima data startul in Marele Premiu al Australiei, a fost desemnat primul pilot mexican care ia startul in competiție in ultimii 30 de ani. De-a lungul carierei a avut o serie remarcabila de reușite.


Ce parere ai despre aceasta stire?