Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Manifestări dedicate aniversării a 300 de ani de la naşterea Episcopului Greco-Catolic Grigore Maior

Publicat:

In anul 2015 se implinesc 300 de ani de la nașterea Episcopului Greco-Catolic Grigore Maior. In acest sens, Episcopia Romana Unita cu Roma Greco-Catolica Maramureș, Consiliul Județean Satu Mare, Muzeul Județean Satu Mare, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Primaria orașului Tașnad organizeaza un colocviu și o expoziție tematica dedicata acestui eveniment. Lucrarile colocviului se vor desfașura la Tașnad și Satu Mare, in perioada 6-7 noiembrie 2015. Cu aceasta ocazie va fi lansat volumul colectiv dedicat vieții și activitații Episcopului Grigore Maior. PROGRAMUL MANIFESTARILOR :…

Citeste articolul mai departe pe buletindecarei.ro…  

Sursa articol: buletindecarei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii staroveri din Climauți, ieri și azi – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 1 mai a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

11:11, 30.04.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre vorbim despre trecutul și prezentul credincișilor ruși de veche credința din satul Climauți, comuna Mușenița, județul Suceava. In prima parte a emisiunii dialogam cu Alexandru Lunguleac, masterand al Facultații de Istorie din cadrul Universitații „Alexandru Ioan…

Studenți ai USV, laureați ai concursului național Zilele Educației Mecatronice

11:05, 30.04.2024 - O echipa formata din studenți ai Facultații de Inginerie Mecanica, Autovehicule si Robotica (FIMAR), din cadrul Universitații "Ștefan cel Mare" din Suceava, a reușit performanța clasarii pe un loc secund in cadrul Concursului Național Zilele Educației Mecatronice (ZEM), organizat de ...

UBB se implica, alaturi de instituțiile internaționale de marca in domeniu, in analiza și reformarea politicilor de sanatate publica

14:45, 15.04.2024 - Departamentul de Sanatate Publica din cadrul Facultații de Științe Politice, Administrative și ale Comunicarii (FSPAC) a Universitații ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB), impreuna cu secțiunea Cercetare in Resurse Umane in Sanatate (Health Workforce Research Section) din cadrul Asociației Europene…

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a gazduit dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”

14:50, 02.04.2024 - Vineri, 29 martie a.c., Departamentul de Științe Umane și Social – Politice al Facultații de Istorie și Geografie, din cadrul Universitații „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), a organizat dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”. Evenimentul, moderat de prof. univ. dr. Gheorghe…

Student USV, caștigator al unui stagiu oferit de Radio France Internationale

11:05, 15.03.2024 - Un student al Facultații de Litere și Științe ale Comunicarii a Universitații „Ștefan cel Mare" din Suceava a fost unul dintre caștigatorii unui concurs organizat pentru promovarea limbii franceze in lume.Radio France Internationale Romania (RFI) și Agenția Universitara a Francofoniei ...

Constantin Cheramidoglu isi lanseaza noul volum la Biblioteca Judeteana Constanta (FOTO+VIDEO)

16:05, 07.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, Constantin Cheramidoglu isi lanseaza volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial este sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul este prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul Facultatii de Istorie…

Constantin Cheramidoglu lanseaza volumul Arhive dobrogene la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta

11:55, 06.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, de la ora 16:00, Constantin Cheramidoglu isi va lansa volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial va fi sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul va fi prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?