Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MÂNCAREA omoară 30.000 de oameni în fiecare an. Cum s-a transformat din necesitate, într-un asasin plătit al omenirii

Publicat:

Ne place sa mancam bine, rafinat, si de cele mai multe ori, nu mai stim cand sa spunem "stop". Vorba romaneasca "Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc" a capatat proportii dramatice.

Angajat al unei fabrici de mezeluri: "NICIODATA nu o sa pun gura pe asa ceva". Ce contin alimentele pe care le mancam zilnic

Milioane de oameni din lume sufera de obezitate, si multi dintre ei isi semneaza propria sentinta la moarte prin ceea ce introduc in gura si stomacul lor.

Dusmanii din farfurie ucid in fiecare an 30.000 de persoane bolnave…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

GAMEOVER la Gameloft Cluj? Sediul se inchide, sute de oameni vor iși vor pierde jobul. Angajat: „Nu plecam de bunavoie / Pentru mulți o sa fie foarte greu”

12:46, 15.05.2024 - IT-ul clujean se confrunta cu un nou val de concedieri. De data aceasta, ar fi vorba despre cateva sute de oameni care ar urma sa iși piarda actualul loc de munca dupa ce Gameloft a luat decizia sa inchida sediul de la Cluj-Napoca.

George Șoldan: ”Cristinel Burac va fi noul primar de la Șcheia, și nu o spun doar pentru ca am vazut sondajele, ci pentru ca am stat de vorba cu foarte mulți oameni care sunt total nemulțumiți de ritmul de dezvoltare al comunei” (foto)

09:10, 12.05.2024 - ”Cristinel Burac va fi noul primar de la Șcheia, și nu o spun doar pentru ca am vazut sondajele, ci pentru ca am stat de vorba cu foarte mulți oameni care sunt total nemulțumiți de ritmul de dezvoltare al comunei”. Afirmația a fost facuta de deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, candidat la președinția…

Primarul Matei Cristian, alaturi de echipa PNL in cartierul Bai: Am stat de vorba cu acesti oameni minunați și m-am bucurat sa-i vad in sfarșit mulțumiți de zona in care traiesc!

19:20, 30.04.2024 - Ieri, alaturi de echipa mea am avut privilegiul sa petrec cateva ore in compania cetațenilor din frumosul cartier Bai. Am fost calduros intampinați de acești oameni minunați, oameni de bine,

Sarbatoarea de Sf. Gheorghe din centrul Londrei s-a transformat in incaierare cu poliția. „Acești oameni nu sunt patrioți. Sunt niște huligani” | VIDEO

09:11, 24.04.2024 - O adunare organizata in centrul Londrei pentru a celebra Ziua Sfantului Gheorghe, patronul spiritual al Angliei, s-a transformat in violența in urma unei incaierari cu polițiștii metropolitani, care au facut si sase arestari.

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud - 32 de ani de activitate, proiecte si investitii pentru oameni!

00:00, 15.04.2024 - In ultimii 32 de ani, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a transformat semnificativ judetul nostru, prin proiecte si idei care s-au transformat in fapte. Pentru mine, Consiliul Judetean a fost in cei 12 ani de cand sunt aici, totul. Consiliul Judetean mi-a fost casa, familie, nu doar un loc de munca.…

Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni

06:20, 07.04.2024 - Aparent sunt inofensive, dar in realitate sunt ucigașe. Este vorba despre cele mai periculoase specii de insecte din lume. Una dintre acestea, aparent comuna, a reușit sa modeleze istoria umanitații ducand la prabușirea civilizațiilor.

Turista plecata in safari, ucisa de un elefant! Vacanța unui grup de oameni s-a transformat intr-o tragedie / VIDEO

14:30, 05.04.2024 - Vacanța unui grup de turiști s-a transformat intr-o tragedie. O turista a avut parte de un sfarșit tragic, in urma unei experiențe la safari. Femeia a fost ucisa cu bestialitate de un elefent, care a devenit periculos. Imaginile sunt șocante!

"Te acuz, Bibi, ai transformat o tara intreaga intr-una de indoliati". Furie in Israel, mii de oameni au cerut eliberarea ostaticilor

11:05, 03.03.2024 - Mii de oameni au iesit din nou in strada sambata seara in mai multe orase din Israel pentru a manifesta impotriva guvernului condus de premierul Benjamin Netanyahu si pentru a cere eliberarea ostaticilor detinuti de Hamas.


Ce parere ai despre aceasta stire?