Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mâncare de cantină la Mamma Mia, cârciuma șpăgarilor. 150 de angajați dați afară, “profit de pandemie” de peste 2 milioane lei

Publicat:

Clienții din Iași sunt victimele unei escrocherii culinare rar intalnite. Unele dintre sortimentele cu care restaurantul iși intampina clienții, sunt sub orice standard de consum. Ciorbele sunt o zeama chioara, fara gust, un ghiveci fiert ce amintește de mancarurile la cazan servite in cantinele sociale. Dupa arestarea directorului acestui restaurant, mare parte din personal și-a dat demisia, fapt ce se reflecta și asupra calitații preparatelor ce ies din bucatarie. Numai intr-un an, numarul angajaților de la Mamma Mia s-a redus cu 150 de oameni, dar profitul carciumii…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Cand se pune smantana in ciorba, de fapt. Asa nu se va branzi si va da un gust special

11:35, 11.03.2024 - Ciorbele sunt preferatele romanilor, iar multe gospodine le prepara frecvent. Pentru a ieși la fel ca la restaurant, acestea țin cont de anumite trucuri. Spre exemplu, cand se pune smantana in ciorba, pentru ca rezultatul sa fie unul delicios și gustos. Cu siguranța nu știați acest lucru! Cand se adauga…

Cu ce sa inlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

17:30, 05.03.2024 - Perișoarele, un adevarat deliciu care rareori lipsește de pe mesele romanilor. Exista mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astazi va vom prezenta una fara orez. Cu ce poți inlocui orezul din perișoare Ciorba de perișoare se numara printre cele mai iubite. Este un preparat tradițional,…

Numarul pasagerilor care au trecut prin aeroportul din Dubai a depasit anul trecut nivelul pre-pandemie

11:00, 19.02.2024 - Aeroportul international din Dubai, cel mai aglomerat hub international din lume, a inregistrat anul trecut o crestere de 31,7% a traficului de pasageri, pana la 86,9 milioane, peste cifra de 86,4 milioane de pasageri inregistrata in 2019, inainte ca pandemia sa blocheze la sol industria aviatiei, a…

Mancarea știuta de puține gospodine și ceruta insistent de turiștii care ajung in Ținutul Buzaului. „E senzaționala!” VIDEO

22:20, 18.02.2024 - Ciorba de babic incepe sa patrunda in meniul mai multor pensiuni din zona Vulcanilor Noroioși, ca raspuns la avalanșa de aprecieri venite de la turiști care au apucat sa o guste in gospodariile localnicilor. Savoarea unica a borșului este data de picantele cuburi din carne cu pasta de ardei.

Rețeta de ciorba cu cartofi și afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la calit legumele in puțin ulei, dar nu le rumeniți”

23:50, 11.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucatari de la noi din țara. Cunoscutul bucatar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde pastreaza legatura cu urmaritorii sai din mediul online, impartașind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…


Ce parere ai despre aceasta stire?