Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu", acuzată că a încălcat regula 25

Publicat:

Mama lui Nicolae de la "Mireasa pentru fiul meu" a încalcat regulamentul concursului. a fost "acuzata" ca a încalcat regula nr. 25.



Mama lui Nicolae a oprit lavaliera de mai multe ori, încalcând astfel o regula a competitiei. Nicolae a profitat de ocazie si a glumit pe seama mamei sale, spunând ca a încalcat regula 25.

", ce regula ati încalcat?", a întrebat-o , marti, în emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" de la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, dupa ce au incalcat regulamentul: ”Ne dorim sa ramanem” / VIDEO

21:15, 25.04.2024 - Antonia, Cristina și Elena au ajuns in cursa pentru eliminare! Cele trei concurente au incarcat regulamentul casei, astfel ca acum sunt nevoite sa convinga publicul sa le ajute sa ramana in continuare in emisiune. Concurentele nu vor sa plece acasa, iar vestea le-a dezamagit.

Persoanele cu dizabilitati din comuna Recea beneficiaza de servicii gratuite la Centrul de zi „Sf. Nicolae”

09:20, 12.04.2024 - „Nu exista o dizabilitate mai mare in societate decat incapacitatea de a vedea o persoana ca mai mult” – Robert M. Hensel „Noi, in comuna Recea, ne gandim la toți cetațenii și ne straduim sa oferim condiții favorabile pentru dezvoltarea, integrarea și bunastarea fiecarui cetațean. Am accesat un program…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Scandal la o școala din Romania! O profesoara de biologie, acuzata ca i-ar umili pe elevi: ”Am spus in gluma”

10:20, 05.04.2024 - Un nou scandal a izbucnit la o școala din Romania. O profesoara de biologie este acuzata ca ar fi jignit și umilit mai mulți elevi. Vestea a ajuns și la urechile parinților, care au luat masuri. Sunt hotarați sa ia masuri legale in ceea ce o privește. Dialogul dintre profesoara și parinți este halucinant.

Apple este acuzata de monopolizarea piețelor de smartphone-uri intr-un proces antitrust in SUA

17:30, 21.03.2024 - Departamentul de Justiție al SUA și 15 state au dat joi in judecata Apple, susținand ca aceasta s-a folosit de cererea puternica pentru iPhone-ul sau și alte produse pentru a crește prețurile.

Ce greșeala a facut Simona Halep de a ajuns sa fie acuzata de dopaj

10:15, 06.03.2024 - Ce greșeala a facut Simona Halep de a ajuns sa fie acuzata de dopaj Ieri a fost dat verdictul final in cadrul procesului de dopaj pe care l-a deschis Agenția Internaționala de Integritate a Tenisului (ITIA) impotriva Simonei Halep. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a hotarat reducerea perioadei de suspendare…

Piedone, mesaj menit sa ajunga la urechile lui Ciolacu și Ciuca. „Voi merge la Capitala și va garantez ca voi…” – VIDEO

09:31, 01.03.2024 - Actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre care s-a aflat recent ca a intrat in vizorul Agenției Naționale de Integritate (ANI), lasa sa de  ințeleaga ca nu are de gand sa renunțe la intenția de a candida la Primaria Capitalei. Popescu Piedone a transmis și un mesaj, in direct…

Rețeaua sociala X este acuzata ca ia bani de la teroriști pentru bife albastre. Houthi și Hezbollah, printre conturile validate

12:55, 15.02.2024 - Rețeaua lui Elon Musk X, fost Twitter, este acuzata ca a acceptat plați pentru bife albastre de la grupari teroriste desemnate și de la unele organizații carora li se interzice sa opereze in SUA, informeaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?