Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Denisei Răducu a împodobit bradul la mormântul regretatei artiste. Cum arată acum locul în care se odihnește cântăreața / FOTO

Publicat:

In ziua in care ar fi implinit 32 de ani, mama ei a sarbatorit-o la mormant. Cea care i-a dat viața regretatei artiste a impodobit bradul in locul in care se odihnește trupul fiicei sale. Totodata, femeia i-a adus și cadouri și a avut grija ca spiritul sarbatorii sa ajunga și la cea care a plecat mult prea devreme dintre cei vii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața transgender Naomy a murit la varsta de 47 de ani: „Odihnește-te in glorie” VIDEO

17:36, 20.04.2024 - Cunoscuta cantareața transgender Naomy a murit vineri, 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, conform informațiilor facute publice pe rețelele de socializare de o apropiata. Artista era spitalizata in Germania, aflandu-se in coma de mai multe zile.

Ce a aparut pe mormantul lui Ion Dolanescu la 15 ani de la moartea sa. Imagine emotionanta din locul in care marele artist se „odihneste”

08:55, 21.03.2024 - 15 ani de la moartea lui Ion Dolanescu. Și in acest an, la Cimitirul Bellu din București a fost organizata o slujba de pomenire a regretatului cantareț de muzica populara. Fiul artistului care traiește in Romania a facut publice imagini emoționante de la locul in care se „odihneste” tatal sau. Ce a…

7 ani de la moartea Ileanei Ciuculete. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara

13:20, 14.03.2024 - Astazi se implinesc 7 ani de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viața. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara. De unde a luat cantareața boala care i-a adus moartea repede.

Taylor Swift schimba preferințele femeilor din Generația Z in materie de iubiți. Cum ar trebui sa fie barbatul ideal

15:45, 03.03.2024 - Taylor Swift a ajuns sa dea tonul și in materie de... iubiți! Cantareața pare sa fi reușit sa schimbe preferințele femeilor in materie de barbați, in special a celor din Generația Z. Pe Tiktok au aparut tot mai multe videoclipuri in care tinerele argumenteaza ce iși doresc.

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

15:00, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

(VIDEO) Kansas City Chiefs a caștigat Super Bowl cu San Francisco 49ers. Taylor Swift prezenta la meciul iubitului

07:35, 12.02.2024 - Ceea ce a inceput ca un joc tensionat a explodat intr-un final de thriller duminica seara in Las Vegas. Kansas City Chiefs au ieșit invingatori in fața echipei San Francisco 49ers pe spatele lui Patrick Mahomes. Marea finala dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers a avut loc in Nevada, pe Allegiant…


Ce parere ai despre aceasta stire?