Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Alinei Marymar, Geta, își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis iubita lui Tzancă Uraganu: „Te iubesc!” / FOTO

Publicat:

Este zi de sarbatoare in familia lui ! , Geta, iși sarbatorește ziua de naștere astazi. Cu ocazia acestei zile speciale, iubita celebrului cantareț de manele i-a transmis un messj emoționant celei care i-a dat viața. Iata ce a postat vedeta pe rețelele personale de socializare, dis-de-dimineața!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Selena Gomez, mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere! Celebra artista, mai indragostita ca niciodata: „Te iubesc” / FOTO

14:36, 09.03.2024 - Selena Gomez radiaza de bucurie! Celebra cantareața a postat un mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce a publicat cunoscuta artista pentru Benny Blanco, tanarul care i-a cucerit inima.

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Ce le transmite Alina Marymar femeilor din comunitatea ei. Iubita lui Tzanca Uraganu, mesaj dur: ”Mila provoaca...” / FOTO

12:05, 17.02.2024 - Alina Marymar are o relație apropiata cu femeile din comunitatea ei și le ține aproape in fiecare zi. Iubita lui Tzanca Uraganu face multe dezvaluiri despre viața ei pe rețelele de socializare, dar de aceasta data le-a dat o lecție celor care o urmaresc. Alina Marymar a transmis un mesaj dur.


Ce parere ai despre aceasta stire?