Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Malala consideră că nu merită Premiul Nobel pentru Pace, la un an după atacul talibanilor

Publicat:

Tanara activista pentru dreptul la educatie a afirmat ieri, dupa un an de la atacul talibanilor, ca ea nu merita sa primeasca pentru Pace, scrie Mediafax. La 9 octombrie 2012, adolescenta a supravietuit in urma unui atac al talibanilor, la Mingora, oras din , in nord-vestul Pakistanului, unde in perioada […]Categorie: Stiri Știri internationale Taguri: atac malala premiul nobel pentru pace talibani ( Citeste in continuare )The post Malala considera ca nu merita pentru Pace, la un an dupa atacul talibanilor appeared first on PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorul Romaniei la Bratislava, reacție dupa atacul impotriva lui Fico: 'Au fost cateva semnale pe care acum le-aș putea considera precursoare'

10:01, 16.05.2024 - Ambasadorul Romaniei la Bratislava, Calin Fabian, a facut primele declarații cu privire la atentatul asupra premierului slovac, Robert Fico, care a fost impușcat miercuri, dupa o ședința de Guvern.

Atac armat intr-un port din Pakistan. Mai mulți muncitori au fost impușcați

12:01, 09.05.2024 - Un atac armat s-a produs joi intr-un port din Pakistan. Mai mulți muncitori au fost impușcați. Atacul nu a fost revendicat de nicio organizație, noteaza Mediafax.Oamenii inarmați au omorat șapte muncitori in apropierea portului Gwadar din sud-vestul Pakistanului.

Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni

15:50, 07.05.2024 - Articolul Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Au trecut opt ani de la tragedia din Afganistan in care buzoienii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, subofițeri in Forțele de Operații Speciale (FOS) au cazut la…

Iranul nu va raspunde dupa atacul de la Isfahan: O manevra de diversiune. Incidentul nu merita sa fie mentionat

18:35, 22.04.2024 - Iranul nu are planuri sa raspunda la un presupus atac israelian asupra unei baze aeriene din centrul Iranului, la Isfahan, a declarat luni un purtator de cuvant al Ministerului iranian de Externe.

Statele Unite considera atacul Iranian asupra Israelului un „esec spectaculos”

22:30, 15.04.2024 - Atacul fara precedent lansat de Iran in noaptea de sambata spre duminica cu drone si rachete impotriva Israelului ca represalii dupa atacul aerian asupra consulatului iranian de la Damasc a fost „un esec spectaculos si stanjenitor”

Hamas considera ca atacul Iranului asupra Israelului este „un drept natural si un raspuns meritat”

14:00, 14.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a calificat duminica atacul iranian cu peste 300 de drone, rachete balistice si de croaziera lansat sambata impotriva Israelului „un drept natural si un raspuns meritat", informeaza EFE.

Atacul de cord și accidentul vascular cerebral ii afecteaza și pe cei saraci, și pe cei bogați

00:15, 14.03.2024 - In fiecare an, aproximativ 12 milioane de oameni din intreaga lume mor din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral. Aceste boli ii afecteaza atat pe cei saraci, cat și pe cei bogați. Majoritatea oamenilor cred ca sunt boli care-i afecteaza pe barbații de varsta mijlocie, dar Organizația…

Iranul a executat un un presupus agent al Mossad. Acuzațiile aduse barbatului

22:20, 03.03.2024 - Aceasta persoana "planuise sa arunce in aer complexul care tine de Ministerul Apararii, in Isfahan, sub indrumarea ofiterului de informatii al Mossad", potrivit televiziunii de stat din Iran, transmite AFP preluata de News.ro.Sursa citata nu a precizat data executiei si nici identitatea "teroristului".In…


Ce parere ai despre aceasta stire?