Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Majda Aboulumosha, mesaj dureros în memoria bunicii ei. Actrița suferă de dorul femeii care a crescut-o / FOTO

Publicat:

Deși o vedem mai tot timpul cu zambetul pe buze, traiește cu dorul de bunica in suflet. Indragita actrița a postat un mesaj dureros pe o rețea de socializare in memoria femeii care a crescut-o. Ce imagine a publicat vedeta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Igor Dodon, mesaj de Ziua Drapelului R. Moldova: Sa ne pastram identitatea, memoria istorica și tradițiile creștine

09:45, 27.04.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. „Fie ca poporul moldovenesc sa iși pastreze identitatea, memoria istorica, tradițiile creștine și coeziunea sociala”, a scris ex-președintele țarii pe rețele.

Mioara Roman ar fi implinit 84 de ani! Ce mesaj a postat fiica sa, Oana Roman in memoria regretatei mame: ”Sper sa sarbatorești in ceruri” / FOTO

18:05, 19.04.2024 - Mioara Roman ar fi implinit astazi 84 de ani, dar s-a stins din viața in urma cu doua luni, in februarie. Oana Roman a publicat mai multe imagini emoționante cu mama sa, precum și un mesaj important pe rețelele de socializare, in gest de comemorare.

Cutrmurator: Tatal lui Sebi si-a facut un tatuaj, in memoria fiului sau

10:31, 18.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis in accidentul de la 2 Mai, s a prezentat astazi la Judecatoria Mangalia cu o poza inramata a fiului sau. Pe bratul drept, acesta si a tatuat un mesaj tulburator in engleza, adresat copilului sau: "I will always wonder who you would have become" trad. "Ma voi intreba mereu…

Mesajul dureros al surorii femeii ce a decedat in judetul Tulcea

20:20, 29.03.2024 - Sora femeii ce a fost gasita in cursul zilei de astazi cu o plaga impuscata in padure, judetul Tulcea, isi exprima durerea printr un mesaj sfasietor pe pagina sa de Facebook. Tot ce a putut spune la desprtirea de sora sa, in momente de grea cumpana a fost intrebarea " de ce " Reamintim ca astazi, sotul…

„Sursa noastra de iubire, putere și inspirație!”. Smiley, mesaj special pentru cele mai importante femei din viața lui, de 8 martie / FOTO

15:55, 08.03.2024 - Smiley a transmis un mesaj special pentru cele mai importante femei din viața lui, de 8 martie. Artistul a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce urare le-a facut cantarețul cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Nicolae Ciuca, mesaj de Ziua Internationala a Femeii: "O societate civilizata este aceea in care fiecare femeie poate sa iși urmeze visurile"

09:20, 08.03.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Femeilor. O societate civilizata și care prospera este aceea in care fiecare femeie are posibilitatea sa iși urmeze visurile, a spus Ciuca.

Soția lui Emil Boc, mesaj dureros pentru dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. A fost condusa pe ultimul drum: ”Ne-am promis sa...”

15:50, 07.02.2024 - Moartea Cameliei Tișe a lasat multa durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. Soția lui Emil Boc, Oana Boc, a transmis un mesaj sfașietor pentru fosta ei fina, prin care a exprimat cat de mult regreta faptul ca a murit. Camelia Tișe a lasat in urma o familie frumoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?