Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai sunt două zile până la marea finală, dar căsătoria lui Elly şi Cristian este în pericol! Mama concurentei se opune

Publicat:

În prag de nunta problemele nu-i ocolesc pe Elly si Cristian. Mama lui Elly continua sa se opuna casatoriei dintre fiica ei si Cristian, iar asta a creat tensiuni mari în cuplu.

Andreea, mama lui Elly a refuzat total sa refuze la nunta, însa concurenta are un aliat de nadejde în persoana tatalui ei. Cei doi au luat în calcul inclusiv ideea de a nu se mai casatori acum. "Daca as stii ca ea îsi schimba parerea si apoi o sa fie de acord cu noi nu mai facem nunta", a declarat Cristian.

Mireasa pentru fiul meu este un reality-show…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa. Elena, nemulțumita de organizarea casei stabilita de Delia. Ce i-a spus concurentei: „Ți se pare ca eu sunt azi?” / VIDEO

23:25, 10.04.2024 - Elena este nemulțumita de felul in care Delia gestioneaza problemele administrative din casa Mireasa. Concurenta i-a adresat mai multe intrebari și i-a spus cat de important este rolul pe care il are, astfel ca ar trebui sa se impuna mai mult, fiindca apar numeroase dificultați in relațiile dintre ele.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Mireasa - Capriciile iubirii. Valentin și Cristian și-au aruncat replici dure. De ce s-au luat la cearta cei doi concurenți: „Tu pentru mine nu mai exiști” / VIDEO

21:15, 19.02.2024 - Sambata seara, Valentin și Cristian și-au spus vorbe grele. Valentin i-a spus lui Cristian ca a venit in emisiune doar ca sa se ridice din nou. Ulterior, Valentin i-a menționat lui Cristian, pe un ton acuzator, diverse lucruri din trecutul lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?