Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multe imagini apărute în manualele școlare din China au provocat furie

Publicat:

China a dispus o verificare naționala a manualelor școlare dupa ce au aparut imagini online cu ilustrații din mai multe manuale de matematica ce au fost descrise ca fiind „rasiste, sugestive sexual și pro-Americane”, scrie CNN.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 814. Imagini cu distrugerile provocate de Ucraina la baza rusa Belbek din Crimeea, publicate de presa internaționala

10:15, 17.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 814. China pledeaza pentru convocarea la timp a unei conferinte internationale de pace recunoscuta atat de Rusia, cat si de Ucraina, cu participarea egala a tuturor partilor si discutii corecte asupra tuturor optiunilor.

(VIDEO) Imagini terifiante cu o tornada in Lincoln, Nebraska

10:36, 08.05.2024 - Imagini terifiante cu o tornada in Lincoln, Nebraska, filmate cu camera de bord a unei mașini au facut inconjurul lumii. In cateva secunde o cladire a fost facuta una cu pamantul, potrivit The Guardian . Statul a fost lovit de peste o duzina de tornade care au distrus sute de case și afaceri, potrivit…

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Washingtonul isi avertizeaza aliatii. China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare

17:35, 07.04.2024 - Washingtonul si a avertizat aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.Astfel, China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare, precum si microelectronica si…

Blocarea utilizarii cipurilor americane in China provoaca o scadere majora a acțiunilor Intel și AMD

15:05, 25.03.2024 - Actiunile producatorilor americani de microprocesoare Intel si AMD au inregistrat luni scaderi de peste 2%, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora China va limita utilizarea cipurilor.

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu

21:55, 29.02.2024 - Imagini rupte din filmele americane, in Salaj! Un tanar și-a rapit fosta iubita de le liceu Un tanar de 19 ani din Maramureș a mers la liceul din Salaj unde invața fosta iubita in varsta de 17 ani, a agresat-o fizic, dupa care a rapit-o. In doar cateva ore, polițiștii au dat de urma celor doi și…


Ce parere ai despre aceasta stire?