Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multe bare decât goluri

Publicat:


Chișineu Criș. Nu a mai fost derby-ul de odinioara, cand Felnacul venea cu pretenții pe terenul Crișului. Acum, cu un lot mult mai subțire decat anii trecuți, „VI-FE” a incercat sa nu primeasca multe goluri. S-a așezat destul de bine in teren și – profitand de ceva lejeritate in tabara gazdelor – a luat tarziu primul gol. Era chiar inainte de pauza, cand Cigan a reușit sa il invinga pe Dolga, cu o lovitura de cap, din interiorul careului. Pana atunci, același Cigan a trimis sub bara, dar portarul a respins, pentru ca mai apoi, Modan sa ținteasca bara.
Dupa odihna, Crișul s-a jucat…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca despre armata obligatorie: Nu poti sa aduci oameni cu arcanul la armata

10:50, 19.04.2024 - Nicolae Ciuca a declarat, joi, ca Romania nu are pregatita infrastructura necesara pentru introducerea serviciului militar obligatoriu in urmatorii doi ani. Totodata el a menționat ca „s-au dus vremurile” in care oamenii sa fie aduși cu arcanul la armata. „Nu avem pregatita infrastructura necesara ca…

U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: ”La cum sunt platiți, cred ca trebuie sa dea mai mult”

08:45, 19.04.2024 - U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei și va trebui lupte in play-out pentru a spera ca mai poate ajunge intr-o cupa europeana.Oțelul a caștigat meciul cu scorul de 2-1, dupa ce elevii lui Dorinel Munteanu au reușit golul victoriei in minutul 90.Finala Cupei Romaniei se va disputa la Sibiu,…

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

De ce screening-ul auditiv pentru nou-nascuți este obligatoriu

17:40, 18.03.2024 - De la inceputul lunii martie, a fost introdusa efectuarea obligatorie a screening-ului auditiv pentru toți nou-nascuții, in maternitațile din țara, fara necesitatea deplasarii la centrele specializate din capitala. Medicii audiologi susțin ca aceasta procedura reprezinta primul pas in depistarea timpurie…

Prima reacție publica a lui Bogdan de la Ploiești, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea: „In casa...” / FOTO

17:10, 18.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut o prima reacție publica, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea. Iata ce a transmis celebrul cantareț de manele prin intermediul rețelelor de socializare!

Adevarul despre casnicia Sandei Ladoși cu Ștefan Tache. Ce condiție i-a pus artista barbatului. „Cand mi-am cunoscut soțul, el era insurat”

12:46, 10.03.2024 - Sanda Ladoși, in varsta de 54 de ani, și Ștefan Tache s-au casatorit in 2006, dupa o relație de 10 ani. Cei doi se cunoșteau din 1990, insa relația lor a inceput mai tarziu, dupa ce barbatul a divorțat de cea de-a treia soție. La inceput, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa prietenie și nu s-au gandit…

Spitalele se pregatesc in caz de razboi. Raed Arafat: „Chiar daca acest lucru e foarte puțin probabil, in mod obligatoriu trebuie sa ne pregatim”.

08:40, 26.02.2024 - Romania și celelalte state membre NATO iși pregatesc sistemele sanitare in caz de razboi. Țara noastra iși face stocuri și pentru detecție nucleara. Pregatirea pentru situații de razboi este obligatorie, potrivit lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgența.

Bogdan de la Ploiești, moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena: „Adevarata mea avere...” / VIDEO

14:00, 15.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut parte de un moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena și a transmis faptul ca ea este toata averea pe care el o are. Iata ce videoclip a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare alaturi de femeia care i-a dat viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?