Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mahmoud Abbas dă un ultimatum Israelului în privinţa retragerii din teritoriile palestiniene

Publicat:

Presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene (ANP), , a acordat vineri Israelului un an pentru a se retrage din teritoriile palestiniene ocupate, amenintand ca, altfel, nu va mai recunoaste statul evreu in granitele din 1967, transmite AFP, citat de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Egiptul vrea reținere in privința provocarilor din Orientul Mijlociu

01:11, 15.04.2024 - Ministrul egiptean de Externe, Sameh Shoukry, a aratat, duminica, ca e nevoie de reținere in ceea ce privește provocarile legate de Orientul Mijlociu in discuțiile cu miniștrii omologi ai Iranului și Israelului, au anunțat oficialitațile de la Cairo.

Din China, Olaf Scholz avertizeaza Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului: 'Vom face totul pentru a opri o noua escaladare'

17:20, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Curtea Internaționala de Justiție a ONU a luat o decizie in privința Israelului

12:10, 29.03.2024 - Israelul trebuie sa ia masurile necesare pentru a asigura livrarea ajutorului umanitar in Fișia Gaza. O astfel de hotarire a adoptat Curtea Internaționala de Justiție a ONU. Verdictul prevede ca armata nu trebuie sa intreprinda acțiuni care sa impiedice livrarea de produse alimentare, apa și combustibil…

Mama lui Navalnii a primit un ultimatum in privința inmormantarii

23:50, 23.02.2024 - Mama lui Navalnii a primit un ultimatum: fie accepta o inmormantare secreta fara adio public, fie Alexei va fi ingropat intr-o colonie. Mama lui Navalnii a fost informata ca trebuie sa fie de acord cu inmormantarea "secreta" in termen de 3 ore.

Mama lui Alexei Navalnii ar fi primit un ultimatum in privința inmormantarii fiului sau: "Un anchetator a sunat-o"

19:01, 23.02.2024 - Mama lui Navalnii a primit un ultimatum: fie accepta o inmormantare secreta fara adio public, fie Alexei va fi ingropat intr-o colonie. Aceasta a fost informata ca trebuie sa fie de acord cu inmormantarea "secreta" in termen de trei ore. 

Curtea Internaționala de Justiție evalueaza aspectele legale ale prezenței Israelului in teritoriile palestiniene

07:00, 19.02.2024 - Cea mai inalta instanta a ONU organizeaza incepand de luni audieri privind consecintele juridice ale ocuparii teritoriilor palestiniene de catre Israel din 1967, cu un numar fara precedent de 52 de tari chemate sa depuna marturie, informeaza AFP, citat de news.ro. Statele Unite, Rusia si chiar China…

Mahmoud Abbas face apel la Hamas sa ajunga la un acord cu Israelul

16:40, 14.02.2024 - Președintele Autoritații Palestiniene, Mahmoud Abbas, face apel la Hamas, un rival al AP, sa se grabeasca sa accepte un acord cu Israelul pentru a salva Fașia Gaza de ofensiva militara a Israelului. „Solicitam mișcarii Hamas sa finalizeze rapid un acord cu prizonierii, sa scuteasca poporul nostru…


Ce parere ai despre aceasta stire?