Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luptătoarea Emilia Budeanu şi halterofilul Oleg Sîrghi au fost aleşi sportivii anului 2013

Publicat:

Sirghi a devenit in acest an campion european si premiant la , in timp ce Budeanu a cucerit aurul la mondialele de tineret si argintul la europenele de tineret. Pe locul trei in acest top s-a clasat boxerul , vicecampion european si medaliat cu bronz la .

„Anul acesta am fost ales cel mai bun si de catre din Moldova. Neaparat voi ridica o cupa de sampanie cu prietenii si antrenorii mei“, a declarat pentru IPN.

FOTO Emilia Budeanu, campioana mondiala la lupte libere: „Am un motto: Ai…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recital cameral. Violonistul Theodor Andreescu și pianista Dolores Chelariu in Stagiunea de marți seara

22:05, 12.05.2024 - Theodor Andreescu este concertmaestrul Orchestrei Naționale Simfonice a Romaniei/ Orchestra Romana de Tineret. A studiat la Universitatea Naționala de Muzica din București (UNMB) cu lector. univ. dr. Corina Bololoi și a obținut diploma de licența sub indr

Rezultate bune la Campionatul Național de inot, pentru CSM Targoviște

16:55, 24.04.2024 - Inotatorii Clubului Sportiv Municipal Targoviște, pregatiți de Gheorghe Tzitzeclis, Cristina Rachieru și Flavia Comarniceanu au adunat puncte importante la Campionatul Național de Seniori, Tineret, Juniori I și Juniori II, competiție cu 649 de participanți și 92 de cluburi prezente. Cele mai bune rezultate…

Cinci infrangeri intr-o zi pentru romani la Europenele de tineret de la Porec

23:15, 10.04.2024 - Toti cei cinci pugilisti romani care au urcat in ring miercuri la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia) au suferit infrangeri.La masculin, Matei Nastasiuc a fost invins in sferturile cat.

Amalia Tugui si-a asigurat o medalie la Europenele de tineret de la Porec

22:20, 09.04.2024 - Pugilista romana Amalia Tugui si-a asigurat o medalie prin calificarea in semifinalele cat. 66 kg, marti, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia), dupa ce a invins-o pe azera Emili Rzaeva, prin KO tehnic in repriza a treia.

(foto) Telefon Vertu, placat cu aur și diamante, pus in vanzare, in Moldova: Prețul se ridica la 20 000 euro

10:00, 14.03.2024 - Un telefon de lux de model Vertu Constellation, placat cu aur și diamante, a fost pus in vanzare, in Moldova. Potrivit unui anunț, telefonul este intr-un singur exemplar in țara, iar prețul acestuia se ridica la 20 000 euro.

SPORT LOCAL – Rezultate bune obținute de CSM Baia Mare la T.I Dutch Open Sambo in Olanda

09:05, 05.03.2024 - In finalul de saptamana trecut, mai precis in perioada 1-3 martie 2024, in localitatea Dalfsen (Olanda), a avut loc Turneul internațional Dutch Open Sambo, inscris in calendarul FIAS, turneul la care au participat sportivi din 20 de țari. Printre sportivii care au fost prezenți din partea Romaniei (7…

Rezultatele Campionatului de box pentru tineret din Moldova

15:21, 25.02.2024 - Pe 23 februarie, la Balți au avut loc luptele finale ale boxerilor de 17-18 ani in 13 categorii de greutate. Campioni au devenit: - Boxeri de la Școala de Box Grimancauți: Maxim Cernelea (51 kg), Alexei Sarioglo (54 kg), Vladimir Melenciuc (57 kg), Igor Bondar (71 kg) și Ion Angheluș (75 kg); - Boxeri…

MMZ: Investițiile ecologice ale uzinei, implementate in ultimii patru ani, au depașit șapte milioane de dolari SUA

11:25, 21.02.2024 - Uzina Metalurgica din Moldova (MMZ) continua sa conduca in mod sustenabil in domeniul ecologiei, investind sume semnificative in tehnologii moderne și proiecte de reducere a impactului ecologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?