Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea sportului deplânge moartea legendarului Pele | „Unic, genial, tehnic, creativ, inegalabil. Cel mai bun din toate timpurile”, „Cel mai divin dintre fotbalişti şi cel mai vesel om”

Publicat:

Personalitati din lumea sportului au deplans, joi, decesul legendarului fotbalist brazilian Pele, la varsta de 82 de ani, in urma unui cancer, adresand mesaje de condoleante si de omagiu, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in presa romaneasca: Un cunoscut fotograf s-a stins din viata. Avea doar 45 de ani

09:01, 22.04.2024 - Doliu in lumea sportului si a presei romanesti. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris. O veste tragica a socat comunitatea sportiva din Romania. Vestea trista se referea la trecerea in nefiinta a lui Alexandru Hojda, un fotograf…

Experiența bizara traita de Oana Roman dupa moartea mamei sale. A primit un semn divin de la Mioara Roman

19:25, 11.04.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a decedat la varsta de 83 de ani, la finalul lunii februarie 2024. Una dintre fiicele sale, Oana, a facut anunțul trist pe rețelele de socializare. De altfel, vedeta inca nu-și revine dupa moartea celei care i-a dat viața, ba mai mult de atat,…

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

O confuzie a incins spiritele in lumea sportului din Moldova

14:50, 05.03.2024 - Atribuirea unui titlu pentru un antrenor de lupte feminine a generat o neințelegere. Situația confuza ii vizeaza pe antrenorii Andrei Chiperi și Tudor Cirlan. Federația Europeana de Lupte i-a desemnat pe sportiva Anastasia Nichita și Tudor Cirlan drept cea mai buna luptatoare și, respectiv, cel mai…

Doliu in lumea sportului! Ciclist mort intr-un accident, in timpul unui antrenament / FOTO

19:05, 29.02.2024 - Este doliu in lumea sportului internațional! Un cunoscut ciclist spaniol s-a stins din viața, in urma cu puțin timp, la varsta de aproape 19 ani. Iata despre cine este vorba și care a fost motivul trecerii in neființa a tanarului!

Mama Laurei Stoica, la 18 ani de la moartea artistei: „Acolo unde este ea, nu e lumea ca aici”

17:45, 08.02.2024 - Pe 9 martie 2024 se implinesc 18 ani de cand Laura Stoica a murit, impreuna cu logodnicul ei, Cristian Margescu, intr-un cumplit accident rutier. Mama artistei se pregatește sa o comemoreze, potrivit Click!.

Doliu uriaș in lumea sportului. A murit un portar de legenda de la Real Madrid

08:30, 07.02.2024 - Miguel Angel Gonzalez, unul dintre portarii care au marcat istoria echipei de fotbal Real Madrid, a murit la varsta de 76 de ani, din cauza sclerozei laterale amiotrofice (ALS), de care suferea din decembrie 2022, transmite EFE.''Real Madrid CF, presedintele sau si Consiliul director deplang profund…


Ce parere ai despre aceasta stire?