Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lukaşenko: cererile Poloniei şi ale ţărilor baltice de a expulza grupul Wagner sunt „stupide“

Publicat:

Presedintele belarus a calificat joi drept "stupid" ca Polonia si statele baltice sa ceara expulzarea grupului paramilitar Wagner de pe teritoriul Belarusului dupa moartea liderului mercenarilor, , in urma prabusirii unui avion, relateaza AFP si Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Tusk spune ca a fost amenințat cu moartea dupa tentativa de asasinat impotriva lui Robert Fico

18:15, 16.05.2024 - Prim-ministrul guvernului Poloniei, Donald Tusk, a anunțat, joi, ca a primit amenințari dupa tentativa de asasinat a omologului sau slovac, Robert Fico. Conform presei locale din Polonia, masurile de protecție ale șefului guvernului de la Varșovia vor fi consolidate, relateaza Reuters.

Fermierii polonezi ridica blocada care dureaza de mai multe luni la granita cu Ucraina

16:30, 29.04.2024 - Fermierii polonezi au incetat luni sa protesteze la ultimul punct de trecere a frontierei blocat cu Ucraina, au anuntat Kievul si Varsovia, suspendand o blocada care dureaza de mai multe luni si care a afectat relatiile bilaterale, relateaza Reuters. Ministerul agriculturii ucrainean a salutat, intr-un…

Lukașenko le cere ucrainenilor sa faca pace cu Putin ca sa evite o „apocalipsa nucleara”

12:40, 25.04.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca in prezent exista conditii propice pentru ca Ucraina si Rusia sa inceapa tratative de pace intrucat exista un impas pe linia frontului, relateaza Reuters, care citeaza agentia de presa rusa TASS.

‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ (VIDEO)

10:50, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: ‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.…

Polonia cere despagubiri Israelului pentru familia unui lucrator umanitar ucis in Gaza

00:30, 05.04.2024 - Israelul ar trebui sa iși ceara scuze și sa plateasca despagubiri familiei unui cetațean polonez care s-a aflat printre cei șapte lucratori umanitari uciși intr-un atac aerian in Gaza, au declarat joi premierul și președintele Poloniei, citați de Reuters.

Lukașenko a mers la granița vestica a Belarusului sa anunțe ca se „pregatește de razboi”: „Sincer, facem pregatirile necesare”

17:30, 02.04.2024 - Dictatorul bielorus, Aleksandr Lukașenko, a anunțat ca se pregatește de razboi, deși „nu și-l dorește”. Aliatul lui Putin a vizitat orașul de granița Grodno, aproape de frontierele Belarusului cu Polonia și Lituania, relateaza Ukrainska Pravda.

Vantul puternic a provocat moartea a 5 oameni in Polonia

21:25, 01.04.2024 - Cinci persoane au fost ucise de copaci cazuti in urma vantului puternic care a batut luni in sudul Poloniei, atingand viteza de 155 km pe ora in cele mai inalte culmi ale muntilor Tatra, relateaza Reuters, citata de News.ro.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Zelenski: Dupa Ucraina, Rusia va viza Kazahstan, statele baltice, Polonia și jumatate din Germania

16:01, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?