Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LOVITURĂ GREA pentru JACKIE CHAN! Fiul său, PUS sub ACUZARE pentru CONSUM de DROGURI!

Publicat:

Procuratura de stat din China a anuntat, luni, ca l-a pus oficial sub acuzare pentru consum de droguri pe , fiul actorului , anunța Mediafax.

, actor si cantaret in varsta de 32 de ani, a fost arestat in acest an la Beijing, dupa ce a fost testat pozitiv cu marijuana. Politia chineza a gasit locuinta sa aproximativ 100 de grame de marijuana.

Intr-un scurt comunicat de presa, a dezvaluit ca a demarat procedurile legale impotriva fiului lui pentru "infractiunea de a-i incuraja pe alti oameni sa consume droguri".…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Comertului: China se opune ferm majorarii semnificative a tarifelor vamale de catre SUA

19:50, 14.05.2024 - China se opune ferm majorarii semnificative a tarifelor vamale de catre SUA, a anuntat marti Ministerul Comertului de la Beijing, promitand masuri dure pentru a-si apara drepturile si interesele, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

SPANIA  Traficanții de droguri improvizeaza plantații de marijuana in depozite industriale

09:35, 11.05.2024 -  Poliția spaniola a depistat o plantație de marijuana intr-un depozit incalzit cu curent in valoare de 724 802 euro. The post SPANIA  Traficanții de droguri improvizeaza plantații de marijuana in depozite industriale first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat din Suceava, condamnat intr-un dosar de trafic de droguri și aflat in arest la domiciliu, a EVADAT! Poliția l-a dat in urmarire

12:36, 29.04.2024 - Potrivit IPJ, barbatul a fost plasat, pe 25 aprilie, in arest la domiciliu, dupa ce timp de sase luni s-a aflat in arest preventiv pentru fapte asociate traficului si consumului de droguri. In cursul diminetii de vineri, politistii au efectuat verificari la domiciliul acestuia, confirmand respectarea…

„O calatorie a pacii”. Xi Jinping s-a intalnit cu fostul președinte taiwanez la Beijing

13:45, 10.04.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, l-a primit miercuri la Beijing pe fostul presedinte taiwanez Ma Ying-jeou, sustinator al unui dialog cu China, a transmis televiziunea de stat chineza, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

China a construit un fals Taipei intr-o regiune izolata din nordul țarii pentru a simula invadarea Taiwanului

20:41, 01.04.2024 - Noi imagini din satelit care arata ca China a construit o replica a cartierului prezidențial din Taipei in provincia Mongolia Interioara, o zona indepartata și ascunsa a teritoriului sau, au suscitat temeri ca regimul de la Beijing se pregatește de invadarea insulei guvernate democratic, relateaza France24.

Romania va avea un Registru al traficanților de droguri, disponibil polițiștilor

09:55, 26.03.2024 - Odata cu infiintarea Registrului traficantilor de droguri, Politia va avea posibilitatea sa cunoasca, supravegheze si identifice operativ persoanele care au comis astfel de infractiuni, potrivit AGERPRES.

O șoferița in varsta de 103 ani, fara permis și asigurare, oprita pentru viteza in Italia. Unde se grabea

13:00, 13.03.2024 - O femeie in varsta de 103 ani a fost prinsa conducand prin centrul orașelului Bondeno, din nordul Italiei. Politia italiana a tras-o pe dreapta, stabilind ca aceasta circula fara permis de conducere si fara asigurare, informeaza DPA, citata de Agerpres.Pensionara, nascuta in 1920, a fost prinsa in timp…

Femeie din Mehedinți, ucisa cu bestialitate de propriul fiu, consumator de droguri. Ce a facut tanarul imediat dupa comiterea crimei

12:01, 02.03.2024 - Incident șocant in Drobeta Turnu Severin, unde o femeie in varsta de 54 de ani a fost ucisa cu bestialitate de propriul ei fiu, in varsta de 28 de ani. Cei doi locuiau impreuna, dupa ce femeia divorțase. Fiul ei era cunoscut drept consumator de droguri.


Ce parere ai despre aceasta stire?