Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură dură pentru Dan Bittman. Artistul e disperat, a ajuns la fundul sacului de tot (exclusiv)

Publicat:

Lovitura imensa pentru ! Cunoscutul solist al trupei Holograf a ajuns la fundul sacului. Cum sta artistul in sectorul financiar și cum a ajuns in aceasta situație? are probleme financiare. Ce se intampla cu celebrul artist? se afla intr-un punct de cotitura in viața sa. Pandemia l-a afectat serios, ca […] The post Lovitura dura pentru . Artistul e disperat, a ajuns la fundul sacului de tot (exclusiv) appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina a ajuns la fundul sacului și ia exemplul inamicului: Armata va mobiliza deținuți

21:15, 08.05.2024 - Ucraina preia exemplul Rusiei in contextul lipse resursei umane de pe front și aproba mobiliazarea condamnaților inchiși in penitenciarele ucrainene.Parlamentul Ucrainei a adoptat miercuri un proiect de lege care permite mobilizarea unor categorii de condamnați, au declarat legiuitorii.

29 martie: 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

00:06, 29.03.2024 - Pe data de 29 martie s-au nascut actorul și regizorul Costache Caragiali, poeta Elena Farago și liderul trupei Holograf, Dan Bittman. De asemenea, este ziua istorica in care, in urma cu doua decenii, Romania a devenit membra NATO, alaturi de alte sase state.

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Star Matinal. Victoraș Micula a fost condamnat la inchisoare! Milionarul ar fi transportat arme și muniție in propria locuința / VIDEO

08:51, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru celebrul Victoraș Micula! Cunoscutul milionar a fost condamnat la inchisoare, dupa ce ar fi transportat arme și muniție in propria locuința. Cu atat mai mult, el ar fi tras cu o arma letata de pe un pod din Oradea. Decizia luata de judecatori.

Primaria generala a Capitalei este pe fundul sacului. Nicușor Dan spune ca „nu mai este nimic in cont”

18:35, 13.03.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, miercuri, ca, in acest moment, municipalitatea se afla intr-un blocaj din punct de vedere al adoptarii bugetului pentru acest an, iar salariile angajaților au fost platite "cu chiu cu vai".

Dan Bittman, despre candidatura la Primaria Sectorului 1: „E ușor sa caștig, dar e foarte greu sa ma țin de promisiuni dupa aceea”

21:00, 25.02.2024 - Solistul formației Holograf, susținut de AUR pentru candidatura la Primaria Sectorului 1, a vorbit la Realitatea Plus daca accepta sau nu propunerea partidului condus de George Simion. Dan Bittman spune ca nu a luat inca o hotarare și ca așteapta rezultatele sondajului intern din partidul AUR privind…

Dan Bittman va fi masurat de AUR in sondaje pentru Primaria Sectorului 1

15:36, 25.02.2024 - Președintele AUR, George Simion, a declarat, sambata, ca Dan Bittman, solistul trupei Holograf, este una dintre optiunile pe care formațiunea ar putea miza pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei. Cantaretul va fi masurat in sondajele de opinie ale partidului pentru aceasta candidatura.

Știrile Antena Stars. Dan Bittman iubește din nou? Ce spune cunoscutul artist despre marele pas: „E greu...” / VIDEO

14:50, 19.02.2024 - Dan Bittman a format un cuplu de mai bine de 25 de ani cu mama copiilor lui. Liliana Ștefan. Cu toate acestea, cei doi nu s-au casatorit niciodata, deoarece cantarețul spune ca pentru el casatoria nu a fost niciodata importanta. In urma separarii de femeia care i-a daruit trei copii, solistul trupei…


Ce parere ai despre aceasta stire?