Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Groza, dialog indecent cu Răzvan și Dani. Prezentatorii se tem acum de reacția CNA: ”Îmi place cu finalizare”

Publicat:

a rupt toate topurile cu piesa asta. „Fericire”, cea mai controversata melodie a momentului, se bucura de un imens succes in mediul online. Hitul in care apar 10 dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din Romania a intrigat intregul showbiz. Invitata la Neatza cu Razvan și Dani, Loredana a avut parte de […] The post , dialog indecent cu Razvan și Dani. Prezentatorii se tem acum de reacția CNA: ”Imi place cu finalizare” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul de Externe rus acuza Romania ca „vrea sa anuleze cultura rusa”

23:40, 20.04.2024 - Ministerul de Externe rus a transmis autoritaților romane un mesaj in care le acuza ca vor „sa anuleze cultura rusa”. Reacția vine dupa ce Ministerul Culturii a anulat un contract prin care Ambasada Rusiei inchiriase doua cinematografe. Ministerul de Externe rus a transmis un mesaj special pentru Romania,…

Neatza cu Razvan și Dani. Minodora vrea sa se mute din Romania! Unde se gandește indragita artista sa se stabilieasca: „M-am plimbat...” / VIDEO

12:55, 11.04.2024 - Intr-o dezvaluire surprinzatoare facuta in timpul unei apariții la emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”, Minodora, indragita artista romanca, a dezvaluit ca iși dorește sa se mute din Romania. Unde se gandește cantareața sa se stabilieasca.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

(VIDEO)Șoșoaca iși lauda curajul și anunța ”cataclism politic in Romania“

23:35, 08.03.2024 - Invitata  la BZI LIVE, Diana Șoșoaca  și-a laudat un interviu, o premiera, despre care senatoarea spune ca va provoca „un cataclism politic in Romania“.  L-a descris ca fiind „un șoșoc total“, face inconjurul lumii și va ajunge la publicul din Romania, cel mai probabil, duminica, anunța Șoșoaca, potrivit…

Neatza cu Razvan și Dani. Cum a inceput proiectul Gașca Zurli. Cat de greu i-a fost Mirelei Retegan la inceput: ”Nu aveam bani deloc” / VIDEO

11:00, 08.03.2024 - Mirela Retegan a scris istorie in Romania cu Gașca Zurli, iar acum, la 17 ani distanța de la inființare, a venit momentul sa dezvaluie cum a luat naștere cea mai iubita trupa pentru muzica de copii! Iata cat de greu i-a fost inca din primele momente!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!


Ce parere ai despre aceasta stire?