Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora a urcat pe podium şi a fost admirată de mai multe vedete de la noi | FOTO

Publicat:

Cantareata nu numai ca a defilat, dar a si dansat putin pentru ca asa cum spune chiar ea, nu rezista sa nu se miste pe scena. Lora a purtat un ceas si doua bratari cu centimentru, extrem de pertioase, una dintre ele fiind accesorizata cu cristale Swarovski, asoratate la rochia sexy pe care a purtat-o.

La final, cantareata si-a facut o multime de fotografii alaturi de colegele de prezentare, dar si de prietena ei , cea care s-a ocupat de toate detaliile lansarii bratarilor.
Evenimentul a fost unul grandios si a atras o multime de vedete in clubul din Regie. ,Adelina…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a ajuns Eva Maruța actrița la 8 ani. Andra a rupt tacerea abia acum: “Nu am vrut noi neaparat”

16:25, 29.04.2024 - Zilele trecute, fiica Andrei și a lui Catalin Maruța a castigat primul premiu pentru cariera cinematografica. Eva Maruța și-a facut debutul in actorie cu rolul din filmul Tati Part-Time și a cucerit pe toata lumea. Dar cum a ajuns Eva Maruța o actrița de succes la doar 8 ani? Mama ei a facut dezvaluiri!…

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa cei doi copii mai mari ai Emiliei Ghinescu. I-a incurajat sa iși urmeze pasiunile: „Am incredere”

19:41, 10.04.2024 - Emilia Ghinescu se mandrește cu cei trei copii. Artista ii are pe Andrei și Erika din prima casnicie, care deja știu ce vor sa faca cu viețile lor. Cantareața spune ca i-a incurajat mereu sa faca ce le place și este cel mai mare susținator al lor.

Doua zodii primesc o lecție de viața in primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vina

18:30, 02.04.2024 - Sunt puține lunile care incep cu retrograd. Așa ca, totul trebuie sa se simta ca și cum aceasta va fi o luna cu o mulțime de oportunitați, daca nu te impiedica nimic sa te bucuri de ele. Doua zodii primesc o lecție de viața in primele zile ale lunii aprilie Inainte ca lucrurile sa se complice prea tare…

Doua zodii primesc o lecție de viața in primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vina

18:15, 02.04.2024 - Sunt puține lunile care incep cu retrograd. Așa ca, totul trebuie sa se simta ca și cum aceasta va fi o luna cu o mulțime de oportunitați, daca nu te impiedica nimic sa te bucuri de ele. Doua zodii primesc o lecție de viața in primele zile ale lunii aprilie Inainte ca lucrurile sa se complice prea tare…

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!


Ce parere ai despre aceasta stire?